Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a niko ne spominje 600 miliona osakacenih djecaka i muskaraca
Tamo nema ni SDA ni SNDS, ni HDZ ,ni SDS, ni SDP... pa od cega podivljase tako
Neznanje je covjeku najveci neprijatelj.
Običaj nije islamski porijekom ali su ga islamske mule podržale jer idu onom: što više zabrana - to bolje, uz ludost: obrezivanje povećava radni učinak načih žena i pravi ih dobrim domačicama. U suvremenom Egiptu gdje idemo na ljetovanje i gledat piramide 90% žena je obrezano.
Kao i više od sto pedeset miliona dječaka, sinova (svojom inicijativom) samohranih zapadnjačkih majki, koji su izloženi feminističkim ispiranjima mozga i torturi kada urade nešto što je karakteristično za dječaka. Primjer 1: http://baltimore.cbslocal.com/2013/01/15/parents-furious-after-young-boys-suspended-after-playing-with-imaginary-weapon/ Primjer 2: http://www.theblaze.com/stories/2013/02/05/second-grader-playing-rescue-the-world-at-recess-suspended-after-throwing-pretend-grenade-at-evil-forces-with-adorable-interview/
Jel ti zbilja uspoređuješ to što se djeca "igraju rata" sa sakaćenjem djevojčica? Po meni je veći problem što su zbog navedenog ova djeca "ratnici" suspendirani. Pa tko se kao mali nije igrao kauboja i indijanaca, Njemaca i partizana, policajca i lopova? Ti zbilja nisi normalan ako dječju igru koju si vjerovatno i sam igrao uspoređuješ sa sakaćenjem.
O tome i govorim, sve što je muško se demonizuje na sve moguće načine a osobe koje to rade medijski nagrađuju jer su "progresivne".