Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da bi ovi u nasoj vladi jedva docekali ovako nesto
odlučni su...
sarajevo taxiju ni da živu popiju nista ne bi moglo. Ta sorta je na sve otporna :)
ljetos mene vozi jedan pa u kulovića otvorio prozor i počeo zviždat i dobacivati nekoj (dobroj) curi.......kad nisam u zemlju propo' :)
kineski taxista te počasti pesticidom!
Ruralnim filmovima?! Pa redakcijo :D
Neka onaj debeli krmak sa aerodroma popije punu vanglu, 50 maraka traži "zbog kofera"
Našim taksistima ne preporučujem da prate kineske kolege, ali je politika od taksi službe u Sarajevu napravila grozotu koja ne služi nikome na čast. Jedino kod nas se ne može doći do unificiranih, dovoljno komfornih vozila s određenom maksimalnom starošću, da su čista, vozači ljubazni i uredni i da poznaju grad, te da izdaju fiskalni račun po taksimetru. Ima divnih ljudi koji voze taksi, ali ih ima na hiljade sada koji nisu takvi. A posebno ih nema među onima na Aerodromu.