Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomnozio ih je sa nulom tamo, ne opravdavam njegovu politiku niti njegove govore, ali ono sto je uradio sudijama u haskom tribunalu svaka cast, davao im lekcije iz prava.
U tome se slažem, iako je četnik žešći i zlikovac ne samo prema muslimanima, nego tako mržnju osjeća i za Hrvate-katolike.
Turski je racku, sve to što pobroja je u redu al ne reče da je jedno 80% mrtvih Srbi, koji su se samoubili, e moja nesrećo
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Dvanaest godina mu sude i od svega su ga osudili na godinu i pol zbog navodnog nepoštivanja suda... Ili je ovaj Haški tribunal nesposoban ili je Šešelj stvarno nevin čovjek, mučenik, kojem ne mogu ništa dokazati... Ako je sud nesposoban onda su sve njegove dosadašnje presude sporne... Ako je Šešelj nevin i sposobni haški istražitelji mu ništa nisu mogli dokazati, te se nije došlo niti do zadnje trečine suđenja poslije ovoliko godina, onda fakat nemamo što pričati, mrzili ga, volili ili ne volili...
Seselj ti je najmladji doktor nauka u bivsoj Jugoslaviji. Izuzetno inteligentan, najbolji student, najmladji doktor, i najbolji advokat u bivsoj Jugoslaviji. Cak i da je kriv tesko bi bilo dokazati jer je vrlo sposoban advokat sto je dokazao i na sudjenjima ako pogledas na you tube, a dokazao je i na fakultetu. Steta samo sto nije svoje znanje i inteligenciju iskoristio na prave stvari.
Dobro taj EPP nije poenta priće. Šešelj je ganjao pravo u Sarajevu i ništa bolji student nije bio od bilo kojeg studenta koji je išao redovno godinu za godinu. Dakle, to najmlađi doktor odmah nije točno jer u ex Yu bio je lik koji je Pravo završio sa 20 godina i doktorirao sa 24, što ti odmah derogira priću. Ostavi to.Baziraj se na sadržaju, da ni poslije 12 godina haški sud nije ovaj predmet doveo do kraja i tu možemo pričati, a to o Šešeljevoj genijalnosti i ostalim ublehama u tom smislu i smijeru nekom drugom prilikom. Definitivno nije glup, ali da ima onu bezobraštinu u sebi svjestan da u Hagu nema što izgubiti to ima - ali manje više to u sebi ima puno ljudi s ovih prostora, jer sloveni nisu glupi, dapače, tretiraju se među najinteligentnijim i najvitalnijim narodima u svjetskim razmjerama...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Spavao bi ti meni sa misevima, a ne na suhom, udobnom krevetu uz tv, internet itd. Nisi ti zasluzio ni na zrak da izađes, ni vode napijes a ne da te privremeno puste....
Haski sud =cetnicki sud?
Anamon je sebi produzio zivot za 22 godine on je trebo biti likvidiran 1992 godine u M.Zvorniku na mitingu "malo je falilo"
SRAMOTA ZA SRBIJU... Vlada Srbije je trebala da trazi od Haskog suda (koji je nelegalan) da ga bez uslovno pusti na slobodu.Toliko dugo da coveka drze u zatvoru bez presude pa to je skandal i sramota,tog istog suda...
Srbin sam, i moja politicka vidjenja se ni za promil ne poklapaju sa politickim stavovima Seselja, ali ovo sto su mu uradili je nehumano.
Koja farsa od suda,koliko ga već drže a samo su mu u nekoliko navrata presuđivali za nepoštivanje suda,sad je izgleda smrtno bolestan i puštaj ga na slobodu a da išta presudiše
Neka, Biće jedan sud sa kojeg neće izaći na slobodu ;)
Neće ga gore pustit aBd...
Bili mi zadovoljni ili ne, ovom čovjeku sude preko 10 godina. Niko ne zaslužuje tako dug proces. Ako nisu mogli da nađu konkretne dokaze da ga osude treba da ga puste na slobodu. Haaški sud se je osramotio kako u očima bosanaca tako i u očima srba, a svijet i međunarodna zajednica su ionako zaboravili na to, imaju oni nove krize, ratove, zločince.
Možete vi pričati šta hoćete ali je Hag odradio svoj posao u političkom smislu, ovoga radikala ako nije osudio onda ga je razbolio, Radikalnu stranku uništio dotle da nisu nikakav faktor u političkom smislu, a ko zna da su ga ranije pustili možda bi ga Srbi izabrali umjesto Nikolića jer kakav je to narod takav im treba i vođa NIKAKAV.
I umrijeće kao slobodan čovjek. Baš su merhametli ovi u Hagu.
zaboravili ste mu samo peMziju odrediti u periodu dok se jadan bude sam brinu za egzistenciju.
Popišam se i na ovaj Tribunal. ... On svoje žrtve slao kući da umru na miru i u krugu obitelji. ..??? Ako im se ne drži u pritvoru, trebali su džubre bacit u prvi džubreluk gdje mu je i mjesto pa neka krepe kako je i zaslužio ..
bio pušten il ne svakako njegov život i njegova zločinačka karijera su uništeni.
Srbi kažu da nije ništa kriv. Ko je onda okupio "Bele orlove" koji su radili zločine po Slavoniji, etnički čistili istočnu Bosnu itd. Ne mogu ga osuditi zato što valjda nije imao nikakvu direktnu komandnu odgovornost ali je bio jedan od osnivača tih zločinačkih pokreta.