Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota. Veci svjetski portali gotovo pa nisu ni prenijeli vijest. Na kraju ce biti 'ma de bjez pust', lud co'ek, PTSP' i slicno. Samo zato sto njegovo ime nije muhamed npr a njihovo michael, savannah i rachel ova vijest nije vazna za zapad. Fuj fuj fuj u kakvom svijetu zivimo. A kad je bio Charlie aman boze dragi svaki dan po 10 vijesti samo na klixu, komentari ukinuti, raja po fb pise je suis charlie , svijece se pale ... eh eto vam ga sad.
interesuje me sad samo zasto KLIX nije u stanju da sam oformi naslov... naslov su tri studenta.. a ne tri muslimanska studenta.. ovo je gnusan cin a ne teroristicki napad na muslimane.. nemate pravo na vlastito misljenje ili ste i vi pro-americki orjentisani?
Stara narodna iz Foče kaže: "Arap sa parama je investitor, arap bez para terorista."
i ko je kriv za to stanje? ja mislim da su si arapi sami krivi a sad hoce da ugovnaju sve ostale narode na svijetu... ...e nece moci!
Krstarica Teroristicki n napad ili je opet Satro ludak
Ili je pitanje religije (zasluge medija) , ili su mu možda karali ženu...ili...
Da je musliman ubio tri studenta pisalo bi teroristicki napad u sad-u ali ovako to je samo covjek kojeg je prenijelo i ubio tri studenta....
Osjećaš se frustrirano nakon decenija poraza i dekadancije? Zar to nije razlog zašto nisi u stanju da vidiš šta je propaganda i kontrapropaganda? Nemoj se zavaravati sve religije su zlo...
pošto ubica nije muslima, a ubijeni su musliman, on neće biti klasifikovan kao terorista
hejteru.. ne radi se samo o pravodusju.. radi se o klasifikaciji i medjunacionalnom huskanju..