Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj zeno, ne peglaj me...
zasto brisete komentare ... kad ona droljica sandra zapocne vrijedjanje neka i dobije po pici
A gdje je ono, oko za oko, zub za zub. Sad bi i nju trebalo u zatvoru tući, bosti, pržiti peglom. To je jedina pravda.
nema to veze sa muslimanima, koliko sa civilizacijskim napretkom. u engleskoj su npr u proslom vijeku koristili djecu da prolaze kroz dimnjake, kao i za mnoge druge poslove. znaci arapske zemlje kaskaju za engleskom oko stotinjak godina. balkanci su malo bolji, kaskaju za engleskom oko 60 godina.
sto ti je dushevna zena, peglom na pomocnicu. a poznato je da je u arapskim zemljama tretman jeftine radne snage iz indije, indonezije, pakistana, filipina - uzasan!