Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ce da bude izrael.... desni click.... delete....yes..... i onda sto prije ide empty recycle bin....
svaka cast imenjace - xxl.
alo jarane, nemozes ti imat nuklearno oruzije a drugima braniti da ga imaju... ako si protiv nuklearnog naoruzanja, bujrum odrekni se svog. Ja stvarno nemam nista protiv Jevreja, ni Izraelaca- to sto se oni tuku s Palestincima je teritorijalni rat... za koji ti ne treba nuklearno oruzije
\"Izrael je porušio 396 domova na Zapadnoj obali i Jeruzalemu ove godine,i to je porast u odnosu na 275 srusenih kuca prošle godine\", izjavio je Maxwell Gellard, UN-ov humanitarni koordinator u Palestini.U odvojenom kontekstu, izraelska policija privela je i sprovodila istragu nad 750 Arapa nu Jeruzalemu zbog incidenata kao sto je bacanje kamenja od kojih su polovina maloljetnici, rekao je izraelski šef policije Aaron Franco, dodajući kako su optužbe podignute samo protiv pola od privedenih osumnjičenika.
Sirenje zidovskih naselja poraslo za 65% Nazaret, (PIC) - Više od polovice židovskih naselja na palestinskim zemljišta se proširilo ili izgradilo 65 posto brže u odnosu na prethodnu godinu,izvjestila je izraelska mirovna ( Sada) organizacija .Najmanje 1,700 novih stambenih jedinica podignuto jei istekao tri mjeseci nazad, većina zgrada koje se nalaze u naseljenim blokovima u blizini zelene linije.Više zgrada također je počelo da se gradi u udaljenim naseljima, kao što su Tabuh, Talmun, i Ofera. Humanitarac Maxwell Gellard, Jeruzalem vidi oštar porast rušenja palestinskih kuća ove godine s 45 posto više nego prošle.
D. ržavna TV i. gnorise f. etvu H. omeinija o v. rijeđanju A. shaba (r.a.) T. EHERAN: Iranska državna televizija i dalje V. RIJEDA a. shaba, Abdullaha ibn Zubaira (r.a.) p. ratioca Časnog Poslanika Muhammeda (mir i blagoslov na njega) kroz d. ramske s. erije \"Mukhatr\", koji p. redstavlja b. iografiju \"Mukhtar bin Abi Ubaid Seqafi\". \"Sunnionline\" je saznao da je s. pomenuti d. ramski l. ik , Abdullah bin Zubair p. rikazan kao l. i. cemjer, koji v. oli b. ogatstvo i s. tatus u v. ladi, te da je p. o. bunjenik i da p. o. država o. krutnog v. ladara . (Vijesti )- Adresa english.sunnionline.us/
Da, isto kao što je i Irak imao hemijsko i biološko oružje koje američka vojska, nakon šro je ušla u tu zemlju, nije mogla nikako da pronađe - iz prostog razloga što ono nije postojalo. Izreal odavno ima atomsku bombu ili barem potencijale da je napravi - pa nikom ništa.
sugavi izraelacani kad tad nestace te :)))