Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vacu glupost ne procitah odavno mada je konkurencija jaka ovdje na SA-X cuj mu faktora matere ti ahahahha
E, ako za ovakvu izjavu trebas biti naucnik, odnosno izuciti sve skole, onda stvarno ebi ga
Ako je ovo cijenjeni naucnik iz USA svaka cast. Jeste rekao pametno , potres blizu grada, plitko u zamlji i razvalio cerpicare. Prijavljujem se u taj institut kolika je ploata tamo!?
Nesporna je cinjenica na koju ukazuje i Allahova objava, a to je da je sirenje nemorala, bluda i prostitucije jedan od presudnih uzroka stradanja i propasti ranijih naroda, civilizacija i kultura. Kur\'anska kazivanja o prethodnim Allahovim poslanicima i njihovim narodima nedvojbeno upucuju na ovaj zakljucak. Ovom prilikom dovoljno je podsjetiti se na Lutov narod koji je totalno unisten zbog svoje moralne izopacenosti. Nema dileme da slicna sudbina i kraj ocekuje sve narode i drustva koji krenu stopama unistenih naroda. children prostituion haiti on youtube: http://www.youtube.com/watch?v=6bXZEJjkt4g
to bi zakljucio i neko ko je puno manji strucnjak...ali hayde.
Ovim ljudima i mi mozemo pomoci saljuci im koju marku (onoliko koliko mozemo odvojjiti). Rijec \"rasjed\" u ovome tekstu vjerovatno znaci rascijep. Nisam se prije \"susretao\" sa ovom rijecju.