Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ti djetetu ne vjeruj kada kaže :"....onaj čiko me dira..čiko mi je rekao to ito..." Svom djetetu svaku riječ ću da povjerujem i svaku tu osobu odmah da prijavim. A sada neka krenu komentari tipa "dok k.u.j.a repom ne mahne ni k.e.r. ne skoči" koji odražavaju običajne obrasce ponašanja ovdašnjeg puka. Da se ovdje sve što se GURNULO POD TEPIH iznese u javnost i ovako se sa počiniocima obračuna ne bi Bosancim i Hercegovcima niko na zemaljskoj kugli bio ravan.
a ti radi kao tvoji, tj. najedi se g0v@n@!
On je samo slijedio svoje kardinale , zašto mu to izeti za zlo?
Kurate :D
U Spaniji ne postoji dozivotna robija. Maksimalna kazna, koja se izrice za ubistvo ako je isto pocinjeno kao teroristicki cin je 40 godina. Inace, maksimalna duzina robije je 30 godina. Za ubistvo. Ovi svi gore navedeni ce ustvari dobiti po 20 godina, s tim da nakon odsluzene trecine imaju pravo na pomilovanje, a nakon dvije trecine na oprost kazne. 302 godine zvuce mocnije kad se cuje na vijestima. Kao ono prije par godina kad su za teroristicki napad u Madridu dobili po 30-40 hiljada godina zatvora.
Boli ga qita,nakon 302 godine slobodan covjek.
vidi li iko besmislenost i zatucanost zbog visine ove kazne ?! zar nije smislenije izreći doživotnu kaznu !? šta znači osuditi nekoga na 200 godina !? možda to da nakon odsluženih dvadesetak i lijepog ponašanja u zatvoru izadje vani !?
Njih troje skoro 600 godina zatvora. Mašala, kod španaca nema za.je.ban.cije.
Ovo ja zovem kaznom. Svaka cast! Moja Bosno, kad ces ti dovdje stici?