Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta je tu cudno.. Pa arapi jeb.avaju koze i kamile naizmjenicno sa hanumama citav svoj zivot pa STA... Internet pun jeb.aca zivotinja i zivotinja jeb.aca a vi iz sarajeva-x objavljujete ovu budalastinu...\"Jopet ste kupili Pipi4EVER pivu da napise budalastinu..
A TKO NEBI??? EVO ZMARCI ME PROLAZE KAD SAMO POMISLIM NA DOBROG AVLIJANERA
CP6OJE 22.07.2010. u 10:29 NADAMO SE DA SI IMAO PLAKNUTU GUZU ? ?
KAKO BI JA MOGAO DOCI DO TOG DVORCA ? ?
eeeee da je glupi englez probo sao jednom ovcu ili kozu, nikad kera nebi ni pogledo
Šta Evropska Unija obuo se dabogda? Jedan čovjek a ne 300milionska EU.
EVROPSKA UNIJA
Sine ti si stvarno bolesnik kad nazivaš ljude kugom
sta ces taka vam je vasa prljava vjera,nisu ni svecenici nista bolji oni karaju djecu
mislim, šta reći... zar je potreban ikakav komentar
Je li imao gumene cizme? ;)
Rodjen kao muskarac, osjecam se ispunjen kada me moj Zekan zajase. Moram priznati da nisam jos ispunio sve fantazije i trenuzno trazim dobrog vola.
Našim lojama je npr. draže brava dvizca nategnut nego mlađahnu ovčicu. Uhvate za rogove i ojhala. Takve prestupnike je teže i otkriti jer nemaju vune ispod noktiju jer drže za rogove. Ipak nije u redu što taru i mladu janjad, to treba prijaviti na crveni telefon \'Sigurnoj Kući za zlostavljane ovce\'
ovo nije normalno ni u jednoj vjeri
ovaj gnusan cin je samo potvrda da svi oni sto se furaju da su normalni i traze svoja prava kroz kojekave parade, jer su odabrali drugaciju spolnu orjentaciju. - bolesni jednako. ako cemo povlaciti paralelu da je spolna orjentacija odabir - onda ovo nije gnusan cin, vec cinjenica da je drugacije spolno orjentisan covjek ucinio iskorak dalje u svojoj spolnoj orjentaciji. to je normalno po ovim novi tumacnjima, jel da? tekst je homofobican izjavom gnusan cin! ili je to stvarno gnusan cin, kao i drugacija spolna orjentacija?