Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bolest koju je prebolovao profesor Safet Halilović, Lekići mu u Valteru serum dali, još kada je vodio STRANKU ZA BIH 100$ ". Nema zime i bolesti u Sarajevu, ovdje samo fale pare.
Mrtvi zakopani ispod slojeva leda... Winter is coming.
Srednjovjekovni evropski gradovi su bili zatrpani smećem. Stanovnici su jednostavno bacali smeće, izmet i urin kroz prozor na ulicu, a sve se to miješalo sa blatom i ‘mirisom’ velikog broja svinja. Kupaonice su postale luksuz, a buhe, uši i ostale bube su preplavile sve bogate i siromašne kuće u svim većim gradovima, poput Londona i Pariza. Nehigijenski uvjeti, bolest i glad su obilježili srednjovjekovnu Evropu. Čak i najbogatiji nisu imali naročito dobar izbor hrane, a porodice u kojima dvo
Nehigijenski uvjeti, bolest i glad su obilježili srednjovjekovnu Evropu. Čak i najbogatiji nisu imali naročito dobar izbor hrane, a porodice u kojima dvoje ili troje od deset djece preživi – smatrale su se izuzetno sretnim (trećina žena je umirala na porodu). Bolesti poput boginja i sifilisa su unakazile lica ljudi koji su se često mogli vidjeti na takvim smrdljivim (noću neosvjetljenim) ulicama.
Na slici su velike boginje.
jal male, jal velike-pogane su....
jaoooooooo grozne slike majko dragaaaaaaaaaaaaa................nikad u zivotu nisam ni ospice imala aaaaaaaaaaaaaaaaa
Mora da opada profit od vakcinisanja djece pa sad hoce roditelje potaci da vakcinisu djecu na bolest koja je harala prije 120 godina.
Jesil to skinuo kapu od alu folije?? idi serpu nabaci...
@jokashmokash Skinuo sam tvoju staru, sad hocu tvoju seku da nabacim.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ako nije zika,jesu male boginje,ebola,antrax itd , postaje smijesno
Mislite velike boginje(variola vera)... e jbm. ti nepismene novinare..
Tačno, velike boginje. Samo, na engleskom se za boginje kaže smallpox, a u Klixu ponovo bukvalno prevode.
Au Mileeee...