Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad si krkao prasetinu loko rakijestinu sa Jadovanom, Momcilom, svercovao sa Alijom i Harisom spavao si ko mala beba dok je narod krv lio. Sad se kukavico krijes iza Hrista.. Doci ces kod njega i taj ce sud biti glavni, Haski Tribunal je i onako farsa, i smijurija... Da si imalo covjek i vojnik znao bi sta treba da uradis, jadove Jadovanov..
taj isus mora biti sigurno ko i on kada ga nije sprijecio da kolje narod.........zaprdim im obojici
ja kad sam bio mali, vanzemaljci su ugurali sondu u moj pakash i sada me stalno prate i posmatraju. ponekad me ta sonda i zagolica i bude mi lepo. podseti me na dane koje sam provodio u vojnickom satoru sa djeneralom.
I ovakvi debbbili su pobili na hiljade ljudi?! Užas!
Ovaj gore lik sada izigrava nekog vjernika a kada je trebalo strijeljati na hiljade muškaraca i mladića tada nije razmišljao o vjeri. Umrijet ćeš u zatvoru teroristo i ubico,počeo si se sušiti ko lipić,tvoja je sudbina zapečaćena,zlikovac jedan !