Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina je! Putin je obicni siledzija, on sve hoce ratom, nije kao napredni Obama, on ne ratuje, drugi ratuju za njega... Mrs! Stoko licemjerna... Ne daj se Putko.
promijeni nick sa engleskog na ruski,budi dosljedan,pričaj ruski i piši ćirilicom.
"slučaju kada velike države maltretiraju male, ponašajući se prema njima kao siledžije" Amerika optuzuje nekoga za siledzijsko ponasanje :-))) Sreca za Obamu sto ne postoji aparat za mjerenje licemjerja. Vjerovatno je oborio sve dosadasnje rekorde.
CRNI HIMLER JE TO REKO HEIL OBAMA
Amerikanci Russi Zidovi ista govna nema razlike ..Austrija -Njemacka su u Evropi samo prijatelji Bosni i Bosnjacima ovi ostali nam samao zlo zele .Znate sto cetnici mrze svabe zato sto ih je svabo kendzijo 42-45 te velike partizane a nikad nije diro Bosnjake jer isti hitler je bio naklonjen Islamu i znao je pravu istinu a Bosnajci su se uvjek borili na strani Austrougarske i njemaca protov Tite i njegovih uzdanica ..Sve je to planirano ucicemo rusiki u bivsoj usranoj Jugi pa nadalje .Znaj Bosnjo utrubi sebi uglav vjecno ono sto je Allah reko ONO STO NJIHOVI JEZICI GOVORE NIJE NISTA NASPRAM ONOGA STO NJIHOVE DUSE KRIJU...Hitler je znao sta da radi za zidovima ...
HAHAAHHHHHHHHAHAHHAAHHAAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHH da ne duljim
Kako su ga ponizili na ovom samitu, bi mi žao čovjeka...
hahaha kakvi ste vi majku vam kapitalisticku?! Putin i Rusija su odlicni u poredjenju sa vama!
Kakvi god da su ameri opet je njihov zulum prihvatljivi od ruskog.
Nisu ni rusi ništa bolji, istrijebili su pola muslimana u sjevernom kavkazu, krimskih tatara.. tako da iz Bošnjačkog ugla ameri su u svakom slučaju daleko bolja opcija. Na kraju krajeva ameri se vode uglavnom svojim interesom tj. interesom za resursima i isključivi interes im je profit dok je to ko rusa jos i ideološki pa i religijski obojeno.
a da ovaj mirotvorac ima napismeno da je mirotvorac,nobel je to...ngr
Kremlin je vec opovrgnuo informacije da ce Putin ranije otici. Daj ***te budite novinari, a ne prevodioci.
A amerikanci bi pobili sve da mogu...
Naravno da su siledjije. A kako nazvati Srbiju za vrijeme JNA i njihove naklonosti Chetnicima za ono sto se desilo narodima u BiH, Sloveniji, Hrvatskoj i Kosovu ? Siledjije. Naravno. Tako je i Rusija siledjija jer je iskoristila slabost Ukrajinaca da im oruzjem otme teritorije. Isto bi i BiH trebala pruziti vojnu pomoc Sandzaku ukoliko Srbija pokusa da upotrijebi silu nad Bosnjacima. Kosovo pod hitno mora naoruzati naciju i vojsku Kosova jer Vojne vjezbe Chetalja i Rusa sigurno nisu za " miroljubive akcije ", nego to meni smrdi na novi pokusaj silom vracanja Kosova. Dronove na gotovs.
Kosovo halali rusija da krene nema kud na siptara bilo bi im ko sa afganistanom a spremni su oni ne sekiraj se ti
Tko o cemu-kurva o postenju.
Barako Bama je zakon i jest Vladimir Putin je pravo đubre odvratno. Vladimire hajde malo jace od sebe napadaj konju jedan odvratni.
Putinu je bolje da se otrezni i da ne dovede u pitanje i Rusiju, znamo dobro da su Ameri rasturili bivsi SSSR, a ako Putin ovako nastavi i Rusija bi mogla biti manja.
inaće nekad dva nerazdvojna havera............
Ja mislim da su oni siledžije i seljaci nekulturni i izazivam ih nebil imao opravdanje da ih napadnem! ... eee jest i ova amerika providna http://tinyurl.com/rusi-su-budale