Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo ih fahro platio hahahahahahah
Francuska je najveci mrzac Islamskog svijeta,zar to nismo mi na svojoj kozi dozivjeli u poslednjem ratu,moze se reci da je francuska ogledalo cijelog zapada...
Sto Francuska vlada brani cionisticke ratne zlocince, bijednici jedni. Hajte zabranite ako imate muda, vidite koliko ce Muslimani u Francuskoj vodit brigu o vasim pro-cifutskim zakonima!
A o ovome klix ne pise: http://m2.cafe.ba/?url=/vijesti/128071_VIDEO-Stravican-zlocin-Islamisti-spalili-zive-hriscane-u-Nigeriji.html Zasto??
pa znate sta bi jednom krscaninu uradili u islamskim zemljama da povredi policajca?pa nebi ga bilo vise.e to su te velike razlike zapada i istoka.zapad ove vandale udomi,dadne mu bolji zivot i onda ovi u znak zahvalnosti napadaju tu drzavu.pa nek se vrate u svoje vukojebine odakle su dosli.sta koji k zele na zapadu?
A zasto su francuske vlasti zabranile ove proteste?? Sigurno ne tek tako, bez razloga.. Evo zasto - zato sto su propalestinski demonstranti pokusali proslog vikenda da upadnu u sinagogu u Parizu, izazvavsi nerede, te su osim toga unistavani izlozi, automobili itd.. A klix naravno to ne spominje!
Klix je islamisticki portal, to je 99% sigurno i potvrdjeno...
Pariz se mogao ugledati na London i prosao bi bez problema
E vala bosnjak nemoj se ljutiti zivota ti al glup si ko lopata.
kilx nije ranjena nego povridjena,ranjenoj nesto sto se rani iz oruzja valjda a ne kamenom.
A KADA IZRAELCI OVAKO UHAPSE VANDALE I OPASNE NAORUZANE PALESTINCE VI TO NAZIVATE FASIZMOM. BAGRA JE TO I GAMAD OVI ARAPI I TURCI ITD...
"mustafa" jesam ti reko da p.... q...inu Neka gori francuskaaaaaa1111111111
@et mustafa tvoji judy su dobri i kulturni nema sta,oni kad protestuju pacaju se onim svojim kapicama,ni u arthejedu nije bilo kao sto zidovi rade dodje otmeti kucu srusi i pocne seb gradit na njenom mjesto i ti to nazivas civilizacijom hiljadama video klipova stoji na youtube istinitih koji dokazuju ovo sto ja pisem.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)