Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocito ljecis svoje seljacke komplekse imtiranjem kojekakvog Nisveta, sto je najvjerovatnije ime covjeka koji ti ih je nabio. A poznavajuci tvoje usko shvatanje svijeta to je upravo ono sto te toliko jede, jer je po tvom shvatanju svijeta takvo nesto jako porazavajuce. Pomiri se istinom, i idi prosetaj ulicom.
I to jos na godisnjicu... :-/
Nisvet se zeza, u pitanju je satira:) Jadni Chileanci, sto malo ne ljuljne San Francisco, L.A. i ostale americke gradove koji leze na najvecim rasjedima,pa da se zabave o svom jadu i popuste malo citav svijet. Fkt dodje covjeku da pocne vjerovati u njihov HAARP. Ali neka, doci ce...kad im se Yellowstone probudi nestace doslovno preko noci, nema tih para koje ce ih spasit ;) !
Da si pravi vjernik, kriz ti ne bi smetao na slici kao sto meni ne smetaju mjesec i zvijezda...
aaaaaaaaaaa