Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerikanci mi se gade generalno ali svaka im čast na zakonima. Maloljetnik ide doživotno a i roditelji će dobiti 20-30 godina. Znači odmah sklanjaj ghovna sa ulice. Kod nas masovne ubice i ratni zločinci mirno hodaju ulicama a neki čak i visoke funkcije obnašaju.
Gade mu se zbog Gaze. Nisu mu se gadili dok su tamanili srpske položaje 95', tad su bili zakon. Bili su mu zakon i dok su sankcionisali Dodika. Ali balkanska psiha je takva da se brzo zaboravi past simple, bitan je samo present.
Niđe veze taj koncept doživotni zatvor, hraniti ga 50 godina džaba
Po meni naravno da ga treba kazniti ali dozivotni zavod djetetu koji nije bio formiran nije human.
Demokratske vrijednosti
Pise da je ranio
Zamisli koliko su zaslužili ubice preko 20000 civila...
Šta sad ?? Dug je period kajanja...
Topuz u glavu....🪓🪓⛏️
Šta je sa onima od kojih je učio?
uobicajeno americko dijete odraslo na jehudijskim medijskim otrovima,svaki film ubistvo,idiotski holivudski filmovi itd....
U BiH bi poput Stevandica zavrsio na najvisoj funkciji skupstine entiteta.
Stvarno prigodan poklon za Božić je da 15-godišnjaku kupiš pištolj. Šta bi mu drugo poklonio. Otac isto treba dobiti doživotni zatvor
Pa kod njih jeste. U Texasu ti je vozacka i dozvola za oruzje, a vozacku mozes imati od 14:e godine. U nekim bankama dobijes sacmaricu kao poklon ako otvoris racun (!?) Od svog oruzja u SAD vojska i policija posjeduje 7%, ostalo je u rukama civila
Ovo će isto raditi cionistička djeca narednih godina, sama sebi. Jer odrastaju uz likovanje ubijanja palestinskih beba u Gazi.
E tamam tako da hoce bogdom u bosni tako sudit za ubistva nije bitno koliko je ubio...
Vidimu se na faci da je psihopata. Žalosno.
Vidi mu
To su te kršćanske vrijednosti koje se žele ovdje nasilno nametnuti. Vidim i ove godine se Sarajevo i drugi bošnjački gradovi se maltretiraju božićem, jelkama, djedom mrazom, tzv.novom godinom...e onda se nemojte čuditi kad djeca usvoje "hrišćanske vrijednosti" poput ovoga
Jedina greška ovog kršćanina je što je ubio druge kršćane. Da je ubio muslimane ili neke treće narode bio bi "hrišćanski eroj" i dobio bi orden.
trazice on da ga puste u buducnosti, kao sto onaj ubica Dzona Lenona od 8.12.80 sada trazi par puta da ga puste. Vidis na njemu da je lud.