Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@džihadbosna Ti si srbin
frizura je = shit happens
@Zivko Josilo sjaši mi s k.u.r.c.a ... nisam ja Hrvat niti Srbin da budem derper ! ako ti se sviđam pošalji mi ženu ili kćerku da se zabavim sa njima...ne palim se na muškarce..ti tako \'\'visokointeligentan\'\' trebao si to do sada skontati, ok ??
treba se osvetiti srbiji za ovo. malo geopoliticke taktike, ako mogu rusi, mogu i amerikanci.
citav svijet nijemo promatra ocito politicki motiviran proces napakovan u staljinistickom maniru a sve se nesto busaju demokratijom isto ko sto su kineze kritikovali dok im nije dosla voda u usi a kinez dosao da ih vadi iz kakice, tada nikog nije briga koliko ih se \"demokratski\" svaki dan zanjise na banderama jer nisu po ukusu partije. ukrajina se bez julije naglo priblizava majcici rusiji al eto bar se eu nece sekirati oko plina ove zime....
vlahinje su oduvijek bile k.u.r..ve i kriminalke i mafijašice...ova ukrajinska vlahinja je izgleda nadmašila i srpsku Arkanovku Cecu..