Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mozes tako pacove da joj pises. Pa ona kad to procita a redovno posjecuje klix.ba ima da bude tuzna. Vidi kako su joj usne lijepe, ljepotica prava! Dje ce ti dusa?!
E klempava bilo bi bolje da se utisu, ogrebala si se za nake milione (dolara) od dila sa ruskim Gaspromom, nije ti namjesteno nego je fakat. a sad iz prdekane palis narod na ustanak. nije to lijepo, taj sto je sad na vlasti nije bolji od tebe, al ti si zadnja koja smijes da ga kritikujes..ista ste vnago isti ovi nasi stakori ovdje.