Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka vam cast Ukrajinci!
dokaz da se samo silom mogu govna izbaciti. mi naše 'sileđije' zovemo huligani, ukrajinci herojima, a radili su isto. bojim se samo da ukrajinci ne budu imali još goru vlast od ovog janukoviča. ova timošenko je pijun zapada i natoa, tako da se ukrajincima ni s njom ne piše dobro
...u biti, mrtvi padoše da jednog potrčka zamijeni drugi...
Bice sad interesantno vidjeti kako ce Putin reagovati na sve ovo. Sad je zauzet sa olimpijskim igrama. Ruse ce skupo kostati jatakovanje Snowdena. Jedino sto ide u prilog rusima je da je bogatiji dio Ukrajine naseljen rusima (bogat prorodnim resursima). Sada EU i USA pokusavaju podmititi raznoraznim ekonomskim prilozima da se i taj ruskoprijateljski dio Ukrajine okrene EU.
popušiše srpski favoriti opet... čitav dunjaluk ih handri redovno :D
Gledajte nasi VLASTODRZCI SDA-SDP-HDZ i vas ovo sve ceka samo polako , vidite narode da se silom sve mjenja . Ovi nasi lopovi su gori od sve i jedne vlade na svijetu i nikada oni mirnim putem nece sici sa vlasti jer bi se tada dokazala sva kradja ovih proteklih 20 godina . Cekam samo dan kada ce sve izaci na vidjelo sve njihove mutne radnje , bogatstva i sav novac po bankama ima da nam pamet stane , nemamo mi jos pojma sa kojim se mi mafijasima borimo !
izvini ali mi se s njima uopće ne borimo. malo po portalima lajemo a u stvarnosti im ga dudlamo kako bi bili sigurni da ćemo dobiti crkavicu
Ne znam za tebe ali ja sam se borio prvih dana a gdje si ti bila ne znam , samo znam da nas kasnije niko nije podrzao ! Kada vidim koliko je ovih "boraca" na internetu nije ni cudo sto nam je drzava u kurtzu !
ljudi se oslobodili rusije nista strasno
I postali robovi EU, ništa neobično, ...odrekli se 15 milijardi i džabe ruše svoju državu.
Marić ju je raskrinkao! Ona je velelopov i stvarno je nevjerovatno da ovakvi banditi mogu na ovako krvav način isposlovat sebi izlazak iz zatvora! Ukrajini je najbolje da se drži Rusije... kad se već griju na njihov jeftini plin!
Marić rusofil bi "raskrinkao" meleke ako bi to značilo išta njegovom voljenom Putinu i Rusima.
...dakle, očito da nije po scenariju...
Ona je to isplanirala,ako vam nije jasno.
Januković kako "došao"" još gore će otići ! I on jee kao ovi naši ublehaši! Da naša raja provali na Poljine ko zna šta bi zatekli???
Cestitke i svaka cast na borbi za slobodu Ukrajine. Uhvatite zlocinackog bandita Viktora Janukovica. Pasji skot ne smije pobjeci kod diktatora Vladimira Putina. Kazu i kako je bahati vlastodrzac Milorad Dodik mnogo nervozan jer je vidio kako zavrsavaju svi diktatori. Prije ili kasnije.
Borba za slobodu? Ta velika zemlja će služiti za potkusuravanje EU koje provodi protiv Rusije.. Brisel je daleko, a Ukrajina i Rusija će još dugo vremena biti komšije. Nadam se da će ostatak ukrajinskog naroda to da uvidi. Nego, Dodik je diktator, a ostatak u BiH je šta? Putin je diktator samo zato što nameće SAD-u multipolarnu sliku svijeta, koju SAD ne prihvata. Da je saveznik i da kupuje oružje u vrijednosti od nekoliko desetina milijardi od SAD-a bio pravi demokrata, kao vlastodršci u Saudijskoj Arabiji recimo.
Svaka revolucija trazi zrtve, uvijek se je to potrvdjivalo kroz historiju, evo i sada u Ukrajini. Ne mozes ti spremat revoluciju i promjene ako nisi spreman za to dati zivot i na tom putu ustrajati ili poginuti. Ehh ja bi s' kafe dizo revolucije, i jos usput citao Avaz. Jer Avaz ide prvi.
RUSIJA-AMERIKA 1-1 (sirija) - (ukraina)
istorija je pokazala a i sada pokazuje da nema predsjednika i vodje nekog naroda koji nije lezao u zatvoru zbog necega
životna škola je bolja od bilo kojeg fakulteta, to je drug stari dokazao :))
nije bakir, dodik ili covic, nisu lezali nigdje, osim sto leze na parama. A narod u zatvoru, ili kao da je u zatvoru makar se osjeca tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
fura se na Nelson Mandelu :P