Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta imala je tako divne pletenice,da li su je osisali u zatvoru ili ce i dalje njegovati kosu :)
Spuco bi ja ovu milf
Ukrajina treba ca 18.20 mlrd eur koje je EU obecala. Rusija ima svoj adut u vidu plina Trenutno je inicijativa Ukrajine da se u sporazum ukljuce sve tri strane:) I jare i pare:) Igra na visoke uloge iz kojih ce svi izici zadovoljni.To je sto bi rekli amin.
Kad pritisnu--mogu ja izdrzati. Pojacaju pritisak-mogu ja jos izdrzati. Pojacaju jos--pustaj. Svi diktatori na zemaljskoj kugli su na kraju krajeva porazeni. Treba vremena ali poraz se ne moze izbjeci.
e vala ovo je pošteno; još samo da vidimo jel njoj draža sloboda ili pare
Koliko je pokrala, opet nema dovoljno da se izvuče
tako treba to je odlučnost, treba i kod nas zatvoriti jedno 29 politicara sve u kpz foča
Nije ni u zatvoru toliko lose...
...mali staljin...