Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako mogu ,neka me dođu spasiti od punice
Zar nisu svi poginuli u oborenom helikopteru od strane talibana? Još jedan scenario iz Hollywooda! Fuj ameriko!
eto vidis, bas su fini neki momci, cojek na ranu da ih privije. :(
prvo su \'ubili\' nepostojeću osobu, pa sada izvukli agente CIA. Fašistička posla...
skupimo pare preko Sa x da roknu Dodika
a je li ovi sealovci seru ko foke?
um caruje, snaga klade valja... eto i ovo tehnolosko cudo na youtube je made in USA.... http://www.youtube.com/watch?v=W1czBcnX1Ww
TERORISTI S KRIZOM NA CELU
\"Amerikanci su zaustavili rat zato sto su mudzahidi strahovito napredovali i tada uz prisustvo par hiljada stranih mudzahida bosna bi se oslobodila za manje od godinu dana\" Rijetke su ovo budale kakve se cuju na sarajevo-x. Neko bi ovo trebao arhivirati, pa repostirati kad god nekome treba primjer koliko ljudi mogu biti glupi.
oo djesi maksume, g.u.z.i.m ti sestru!
a jeste se napucali protiv amerike. Seljacine bosanske....hahaha...i vi bi u ameriku da mozete. Al\' ne pustaju oni takve neobrazovane majmune. Pozdrav iz USA!
Mozda si ti glup
a jel? je li postojao bin laden uopste ili je to samo izmisljena figura za ostvarenje mnogo vecih ciljeva???
to ateisti, alkoholicari, propalice. Tako vas volim, toliko ste poremeceni da se vise zamarate tudjom religijom nego sami vjernici. Valjda vas to nesto iznutra jede!
levatu jedan da imas i malo pameti ne bi valjao takve gluposti, steta sto je svakakvoj budali dopusteno da pise komentare, takvi tupani su stvoreni za strijeljanje. Normalno da je amerika zavadila sve redom kao sto i dalje radi, da su htjeli prekinuti rat, prekinuli bi ga odmah. Ma kakva maoca, dobar si nam ti, na tebe treba da se ugledamo, propalico jedna. Jel to cisti izvorni islam problem, koji ne poziva ni na kakvo zlo, vec na najljepse ponasanje, al posto to tebi ne odgovara, tebi odgovara opijanje, pravljenje budale od sebe, pa naravno da onda moras pricati protiv pravih vjernika. I drugi put nesto nauci prije nego se javis levatu jedan!
e moj talibe da je to tako kako ti kažeš ne bi alija išao u Split na koljenima molit Franju da pošalje Hrvatsku vojsku u bih da se ne ponovi još jedna srebrenica(bihaćka).ma kakva vozuća i bakrači Hrvatska vojska je napravila prekretnicu u ratu osvajanjem grahova, drvara, mrkonjića,glamoča,kupresa,jajca i da je ameri nisu zaustavili i banja luku bi zauzeli.
Ove vijesti jos imaju prolaza samo kod ameriske lakovjerne javnosti. Zato, hahahahahahahahah hahahahahahahahha hahahahahaahahahah