Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta se ti uopste birnes za druge? ti se birini za sebe da ti zavrsis tamo gdje hoces a ostavi druge ljude da odluce sta ce sa sobom raditi. nisi ti ovdje neki glavni redar. najgore kod vas bradonja je da vi ko fol pazite na druge pa non stop gusite narod sa tom pricom. svako je svoj covjek i svako ce za sebe da odluci sta ce sa njega biti!
musliman sam ali ne s.e.r.i molim te! ko te tako glupa rodi.
padaju diktatorsko-zločinačko-izdajnički, a i prošiijski režimi ko zrele kruške --- a još malo će se i ucrvati ... i neka će!!!
alo @@@ & @@ i @@@@,dodajte se braco na mIRC ili sl. pa tamo chatajte,nemojte nas smarati
Ma koga boli quraz
i da ti se ispuni zelja da budemo svi muslimani na ovoj planeti opet cemo se dijeliti na dobre i lose ljude.... NEMOJ OVO ZABORAVITI!!!!!
sorry mislio sam da pricam samo sa jednom osobom. nije to bilo prepucavanje.
nisam ti ja taj s kim si se prepucavao:) moj je samo jedan komentar I mislim da moj komentar nije napasan te da je sasvim objektivan, samo sam objasnio sto znači biti musliman i ne proziva bas nikog, naravno ne volim da se koriste neki izrazi, termini za koje ne znaš značenje, a svakako svak ima pravo da se opredjeli i izabere put koji mu odgovara i misli da je ok!!!
pa eto to si sada super objasnio. i posto po toj logici nije svako musliman onda ne kontam zasto si tako uporan sa svojom pricom. znaci ako ja po toj logici nisam pravi muslim onda me pusti na miru. ne idem i ja po nekim vjerskim forumima i pokusavam da pricam svasta. objasni mi molim te samo sto se ti brines toliko za druge? zasto ti nije dovoljno da ti zivis svoj zivot kako hoces i zavrsis tako kako si zasluzio? a stvarno ti zelim da zavrsis tako kako si se trudio
Jedan od osnovnih propisa vjernika muslimana je nosenje brade... Ako malo obratis paznju , vidjeces da svaki vjernik musliman sirom svijeta nosi bradu neko duzu neko kracu... osim kod nas pojedinaca koji nisu procitali dalje od ilmihala...pa onda za nekog ko nosi bradu nazivaju bradonja ili vehabija...a on je samo musliman koji drzi do vjere i nista vise !
Ti se možda zoves Admir, Semir, Ismar itd. i možda si dobar momak, možda su ti roditelji muslimani, MUSLIMAN NIJE ONAJ KO KAŽE DA JE MUSLIMAN, ni ti , ni ja ni bilo ko drugi može određivati ko je pravi musliman, NEGO JASNO SE ZNA KO JE MUSLIMAN onaj koji se pridržava SVETE KNJIGE. Ti možes biti dobar, lijep, pametan, zvati se ovako ili onako, imati lijepe manire i ponašenje, al sve to nije dovoljno da se neko naziva muslimanom opet PONAVLJAM ZNA SE ŠTA KARAKTERIŠE I OZNAČAVA MUSLIMANA!!!!!!!!!!!
ma covjece nece svako da zna sta tacno pise! kako ti to nije jasno? zasto ti nisi zadovoljan sa tim da ti to znas i tacka. ne mogu da vjerujem da si fakat tako uporan da druge ljude ubjedis u nesto. ti sve radi kako mislis da je ispravno i ja ti od srca zelim da ces biti nagraden, ali puste druge na miru.
Sudnji dan se blizi, pa cemo vidjeti ko je bio glup a ko je vjerovao u lovacke price !
hmmm po cemu li si musliman kad ne znas neke osnovne stvari o vjeri... da si procitao prevod Kur\'ana vjerovatno bi znao da je i ISUS bio musliman.. Evo ti jedan ajet ! A kada učenici rekoše: \"O Isa, sine Merjemin, može li nam Gospodar tvoj trpezu s neba spustiti?\" - on reče: \"Bojte se All.aha ako ste vjernici.\" (Kur\'an 5:112) Dalje , po cemu si ti musliman ako ne klanjas pet dnevnih namaza i uz to ne cinis dobra djela. Sama dobra djela ti nece pomoci... , on je izasao iz vjere...i ako tri dzume propusti namjerno..on vise nije musliman... A musliman je duzan da vjeruje s ubjedjenjem u jedinstvo All.aha, u Kur\'an kao boziji objavu Muhamedu a.s....i da vjeruje u sunnet to jest sve sto je rekao i ucinio ili odobrio Muhamed a.s....I da bi Musliman bio treba da se slijedi Kur\'an i sunnet...a ti cak ni ne znas sta pise u Kur\'anu ...jedinoj bozijoj objavi koja do sudnjeg dana nece biti izmijenjena..
jaci si od proliva sa svojom pricom. ti i nemas pojma sta je ovdje slikano. mozda se upravo kanalizacija kopala i neko natakno nekoliko znakica i buum to su groblja. idi u one bradonje pa tamo prosipaj te tvoje lovacke price, oni svakako svakog retardusa slusaju
\"rezultat pokolja nad civilima koje je počinila paravojna formacija Šebbiha\",... -iz bliže i dalje istorije se da vidjeti da su paravojne formacije ustvari plaćeničke armade ubačene sa strane u cilju destabilizacije neke zemlje i njenog legalnog vođstva