Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno nije nikad ni bila u Evropi. Uvijek su se pravili Englezi.
viste prnuli u fenjer u momentu kad aktivirate izlazak
Bakice... obiću ti pojas djevičanstva ako se budeš kurčila.
Ko te pita kobilo hoces ili neces
Ti nije da nisi nevina, nego te samo neko je.b'o.
Ne može se na dvije stolice, istovremeno biti na strani Amerike kojoj baš ne odgovara EU, zbog rivalstva i ostati kao članica EU.
Amerika je stvorila EU,njoj nije bitno ko je na celu iste,da li Britanija da li Nemacke,50 miliona amerikanaca su nemackog porekla sama cinjenica govori u prilog tome,nego ovde su se britanci osetili inferiorniji,malo sto od njih je zavisilo,pa bi sad otcepljenjem da dobiju na vaznosti a mozda i da se jace povezu sa svojim bivsim kolonijama!
@VitezIstine To da su 50 miliona njemačkog porijekla je u redu, ali oni nisu kreatori političkih odluka, nego o svemu odlučuje uski krug onih koji vladaju kapitalom, iz sjene, a najuticajniji je jevrejski lobi, a da se mnogi britanci osječaju inferiorni to jest, a mogli su i imaju dobre odnose sa zemljama Komanvelta to im niko nije osporavao.
...nakon one vještice tačer, i cijelog niza nekakvih tunjavaca u dauning stritu 10, konačno dobismo novu vješticu.
Iskreno, u trenutnoj situaciji bolje i vestica ciji rezime sadrzi "islamofob godine", nego regresivni slabici koji se takmice u unistenju vlastitih drzava i kultura. http://oneworld.org/2015/03/04/islamic-group-names-theresa-may-as-islamophobe-of-the-year/
Ajde bre vise izadjite,mora federacija BiH da udje da vas zameni :d
Pod parolom sto ne mogu britanci mozemo mi bosnjaci:D
@VitezIstine Na kraju ce tako i biti, FBiH ce uci u EU, RS ce ostati odsjecen od svega poput Turske Republike Sjeverni Kipar :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ljudi bi htjeli da se jebu a da im ne udje. Pa ne moze, htjeli bi pare, a imigrante nebi.
DOSADNI STE VISE, NE ZANIMA NIKOG, SAMO IDITE!