Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aha, da je druge vjere bio bi terorista a sad je samo lud, ili ekstreman, ili radikalan, ili desnjak ili pijan, ili nadrogiran ili mu je hava bila teska ... cijela europa je kao on, sve sami fasisti do fasista
Očekivano . Takav um i ne može bolje. ALI IMA PRAVDE ZA SVE ,PA I ZA NJEGA.
i desnicari i ljevicari
Jag alskar serberna, de ar ett mycket fint folk, att sugga och knulla deras syskon.
Nije majka Muju karala što se kocko već što se vadio... Norvežani odyebaus, \'bo vas Vidkun Kvisling, štob reko Džoni, ravno u dupe.
to ne mijenja cinjenica da je volio srbe
pa oslo ti je zapada :) e moj de..bilu
Bolesno drustvo rada,bolesne ljude i ideje.
Ako neko vjeruje da iza ovoga napada stoji samo ovaj ludjak onda je obicna B.UDALA... Ocigledno je da je da \"NEKO\" pokusava organizovati sukobe izmedju dvije civilizacija: Zapadne koja tezi ka pogresu i Istocne koja jos zivi u srednjem vijeku..
dajte ba .ebo Vas više Norvežanin pa nećemo o njemu mjesec dana trubiti otkazo mu čip u glavi i šta ćeš , nije ni prvi ni posljednji , dajte šta drugo ba ..
Tako se prica i da je Protokol sionskih mudraca plagijat. A do cega je to dovelo?