Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi Amrikanci se boje svoje sjene jos malo pa ce sami sebe optuziti da se zanimaj terorizmom,sizofrenici vecinaa 90% ih se lijeci u psihologa i psijatara a hoce nekog da uce kako se zivi.sve ih treba vratiti u Ameriku pa nek se tamo guze kako hoce.ma gdje da dodju uvijek naprave sranje i korist samo za sebe ,seonisti bez pljacke ne mogu nikako.
Naslov treba da bude Amerika prijeti Indiji i Pakistanu ! Ode on dole da im kaze da nece (ce) biti rata ,da se ne boje,jer Amerika ih stiti , he he . Tuga je to kad 1 milijarda ljudi nema pojma sta im se sprema, a kamoli nas 4 miliona, e jest masa glupa, ustvari nezainteresovana.
Sta lazes majmune jedan, imate svoje placenike koje se nalaze i u ovdje u BiH.