Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj mazohisti se bune što nema izvještaja o ovom nazovi događaju. Po meni treba baš suprotno, potpuno ignorirat ove kretene...sigurno bi ih bilo manje kad bi za njegovo zlodjelo znalu samo babo i materešina mu ... ! ? !
Halal Tačno oni to rade da bi privukli pažnju i posijali paniku i strah a mediji im u tome pomažu. Njima treba da se bave sigurnosne službe.
Zasto bi nas zanimalo nesto iz Bagdada kad je to kod njih kao dobar dan
Никад ми неће бити јасни ови што критикују западне медије јер не обавјештавају о терористичким нападима на блиском истоку, гдје се, нажалост, такве ствари дешавају скоро свакодневно, као што обавјештавају о терористичким нападима на западу, гдје то није уобичајено. Јбт, па западни су медији наравно да посвећују више пажње ономе што се дешава код њих, није то никакво лицемјерство, то је нормално. Не могу ни они сва дешавања на свијету покрити, наравно да се фокусирају на домаће теме. Што нико не критикује Кину, Јапан, Јужну Кореју, Аустралију, НЗ.. поприлично сам сигуран да ни они нису пренјели вјест о томе.
Mudro zboriš Gavrilo.
Али, некако ми је лијепша ћирилица и могу компатибилнија са језиком. Јбт, ти пишеш "голу латиницу", да бар нашу латиницу пишеш.. Гдје су ти квачице на s, c, z,? :\ А Гаврилово име сам ставио кад сам долазио први пут на Кликс, нисам тада знао да је један од синова ове наше Босне окарактерисан овдје као терориста, а ме као борац за слободу, јбг.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zapadni mediji izvjestavaju vise o stvarima na zapadu. Bliskoistocni mediji izvjestavaju o stvarima na Bliskom Istoku. Africki mediji izvjestavaju o Africi. Japanski o Japanu, Južnoamerički o J. Americi. Šta se više čudite?
Nisu dzabe to diktatori ubijali i ugnjetavali ne mozes da vjerujes majke mi sta rade ovde u becu u oravu je sve ovaj stoka ba digli pobune nekakve sta oni znaju sta je para drzava i sve ostalo stoka ba samo u kaveze ih stavit i cao
Boga mi al Boga mi nemam nista protiv jadnog naroda i ja sam bio u ratu u bosni citav rat znam kako je ,al brate evo sinoc bas sam imao problem sa imigrantima iz alzira prosle sedmice fefer sprejom naprskali preprosle isto problem.stoka brate nevidzena dobili pare za pomoc za zivot svaki al svaki nagudrisan i osinut od alkohola fuj stoka sviju mi vidjece te ovo je nista kakvi ce problemi biti sa njima!!!
Gledam na Al-jazeeri Iracka vojska IDIL-u prekinula neku njihovu rutu dobavljanja oruzijem, i u okrsaju pobila neke od njih... >I vidis kako oni uzvracaju udarac , posalju djete da pobije djecu, tako ta sveta vojska reaguje kad gubi na bojnom polju...
Najzalosnije sto sve ovo povezuju sa Islamom, a niko da se zapita ko je stvorio IDIL-ovce
ovakvih faca po sarajevu, naročito između baščaršije i slatkog ćošeta kolko hoćeš!
u njemačkoj švicarac,francuz,italijan,amerikanac mogu imati dvojno drzavljanstvo ali bosanac,turčin,srbin ne mogu,upravo to, istina i pravda vrijede samo za bogate i one u čijim rukama su banke i mediji a svi znamo ko su oni...
Pa dobro, sto i nase novine neizvjestavaju? Ove vehabije ne vole nikog ko nije vehabija i sve napadaju. Njima su prvi 'protivnici' Sije i Kurdi i 'komsije' tamo, i oni njih negledaju kao 'Muslimane', isto tako i liberalne, tolerantne Suni Muslimane. Zna se to sve, al trebali bi Suni Muslimani i zemlje da protestuju masovno protiv ovih, a ne stalno neke isprike. A Saudija odakle dolazi Vehabizam, oni ovo podrzavaju i oni sad isto rokaju Shija civile po Jemenu i podrzavaju 'pobunjenike' u Siriji
Oni nasli da igraju fudbal a islam zabranjuje sport..
Ne razumiem o cemu pricate? Svi strani mediji su objavili ovu vijest.
nervira me ovaj licemerni i podmukli zapad. briga ih za ostatak sveta,samo sebe gledaju.
Ma ja taj podmukli zapad je bez veze primio1,5 milijuna arapa i u afričke i azijske zemlje svake godine bez veze slao pomoć u milijardama postradalim u kojekakvim ratovima i element.nepogodama.
@sagitarius daju ali i uzimaju,i to sto puta vise.mislis li da ovde otvaraju banke i fabrike zato sto nas vole? ili izvlace i ono malo sto imamo.ali ja ne pricam o tome.kad se nesto ovako desi u evropi,onda svi pisu o tome,a svet im se licemerno ulizuje,a kad se tako nesto desi u turskoj,nigeriji,libiji i sl.onda se ne javljaju niti saosecaju sa njima.a zrtve su svugde iste.
Kako niko ne prica?? Citav dan njemacki mediji (n24, dw, prosieben, rtl aktuell itd) pricaju o tome. Gdje ne pisu??
Da je toliko novinara kao u evropskim gradovima, i sa lakoćom pristupa mjestu događaja kao u evropskim gradovima, izvještavalo bi se više. Šta i zašto ovi sa Bliskog istoka očekuju da neko drugi pravi komemorativne emisije i udarne vijesti o događajima iz zemalja koje su kulturološki i geografski toliko udaljene ? Baš bih volio vidjeti obim emisija bliskoistočnih medija o pariškim i briselskim napadima. Neka u žižu svojih vijesti stavljaju koliko god tog hoće, a ne da to očekuju od nekog drugog
poginuli muslimani to nije bitna stavka za svijetske novine
nije valjda rokno sve sto je doslo na stadion. vise se posjecuju utakmice seoske lige u iraku nego prve federalne