Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće Američko Izraelska bagra da ih oslabi...
tursku da, erdogana NE
Unistit tursku,unistit tursku,unistit tursku itd!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dok se Bake ne izjasni ja ne dajem komentar..
Opasne se igre oko Turske pletu.Pitanje je koga ima jos za prijatelja a ne za neprijatelja.Iznutra Kurdi, zbog liberalnog Islama i medju "svojim" ima neprijatelja, hriscanskoj Evropi ne treba, surovanje s Putinom se Americi sigurno ne svidja, a sam Putin ce ju otresti kad mu vise ne bude trebala.Izgleda da je bolje svrstati se na jednu stranu nego biti neutralan i bez saveznika.
Prema AJ Turk najmanje 15 policajca je za sada mrtvih.
Prema AJ Turk najmanje 15 policajca je za sada mrtvih.
braća kurdi, dok rokaju po policiji.
uvijek su zapadu i americi smetali ovakvi predsjednici i zemlje a drugi poput izraela i sl,koji svaki dan ubijaju neduzne na tudjem to se ne vidi nazalost svakodnevnica danasnjeg vremena gdje profit stoji ispred ljudskosti i zlocinci budu jos odlikovani sve dok je tako nece niko vise mirno spavati i zivot nije vise zivot vec strah i prezivljavanje
Nekako preko ovih videa na youtube jedan za drugim odgledah izgleda tek objavljen video na kojem su borbe u siriji izmedju asadovih i ovih isilovih govana, gdje jedni druge kolju,bez cenzure.Da bogdo nisam....sebi ne mogu doci od muke i od povracanja. Pa zar je moguce da ovakva stoka postoji na ovom svijetu mater im jebbem bradatu, zgrazam se nikad ovakav stres nisam dozivio...ljudi moji u ovom momentu bi sad gdje god koju ovu bradatu stoku vidim na ulici popljuvao bi ga i isutao nogama...
ne bi ja turcin bio . nije im lako
ĆIFUTSKO MASLO!
3 dana zalosti u sda i kod balijinij boosnjaka
Sami bace bombu da narodu skrenu paznju o finaciskom problemu i devalvacije
Za nekoliko godina ce se pisati o Turskoj ko o Jugoslaviji!
Uhhhhhhhhh
Iako sam uvijek gotivio Erdogana i sto mi je Turska simpaticna,alisvaka zemlja ima i svoje prljave planove.Mozda je teroristicki napad,ali mozda se trazi i povod da se jos vise Kurdi sjebu u Siriji. #samokazem :)
To isto kao da bi krenuo kamen na stijenu neka Ameriko ofirni ste pravo jebat ce vas Osmanlije
Prodajam lire za dolare!