Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce biti jeftinije ljetovati u turskoj nego na borackom
Ko drugom jamu kopa, sam u nju upada. Erdogan je radio o glavi Sirijaca, sad mu u kuci gori... Samo, nazalost izgunu nevin narod... Izginuse ljudi koji nisu ni krivi ni duzni... Smrt sultanu - sloboda Turcima!!!
@dis2 Asada Sirijci podrzavaju, to je isto da kazes da je Karadzic radio o Alijinoj glavi, mislim nije bas isto jer je Alija sve nas zajebo
Izgleda daje ciljo čifute i amerikance. Biro ćovjek, što ćeš mu činit sad.
Treba mu ime obrukati, da cijeli svijet zna da je taj i taj od tih i tih bio zločinac koji je napao nevine civile. Treba objaviti da je nasuprot Kuranu sam sebi oduzeo život kojeg nije stvorio on i kojeg nije sam sebi nije dao da si ga ima pravo oduzeti..., jer pobiti nevine nije šehidluk, nego zločin.
Feudalni turski rezim ce unistiti Tursku isto kao sto je unistio i carstvo.Njemacka je drzava broj jedan u svijetu. Turci moraju kopirati gemane ako zele da postoje.
Erdoanu je najbolje da se iseli u svoju maticu Gruziju i prestane unistavati turski narod..
@DefloratorNo1 Covjek se izjasnjava kao Laz-gruzin islamske vjere..
Eto nije Kurd sta ces sad Tajipe..
A sekunda je falila da se umjesto ovog IDIL-ovca optuže nedužni Kurdi... Bakirovom pričuvnom babuki se "vraća" podrška IDIL-u na najgori mogući način... Istina, ceh plaćaju nedužni šetači istambulskih i drugih ulica ... ! ! !
Pa brujilo je na sve strane da je Kurd,Turska propaganda se sirila po cijelom svijetu !!!
Mehmet preuzeo oodgovornost.
Bzs...