Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MUSLIMANI = TERORISTI , kraj priče.
srbi smrde, pocetak priče.
muslimani 6% pocinili teror !!!, pa ljudi zao mi je ovih amerikanaca sav narod svijeta samo njih terorise !!
srbi smrde..
Amerika sama sebi pravi povode za ratove,poput Hitlera. Svima je poznato da je Bin Laden bio CIA,a što se tiče novijih napada pogledajte ovo i odlučite sami http://imgur.com/a/Nx8EU
Mislite američki fašisti (svi su Amerikanci fašisti, osim par on onih koji su izuzetci (bebe, i mala djeca), zločinci, i zločini (oni su svaki put sami sebe napadali), zbog kojih su ispaštale potpuno nevine nacije !!!
IZRAEL TERORIST BROJ 1 SAD TERORIST BROJ2
iz Sunitske perspektive, Siiti su najveci teroristi ! Sije su potamanile u zadnjih 10 godina vise Sunita nego svi ostali u zadnjih 100 godina ! Siitski mesar Basar sa svojim sponzorima iz Teherana i koljacima iz Hezbolaha i Iraka su najveci teroristi , ne ?!
@am.pak.3 glup si kolko si tezak pa izrael se najvise boji sita tj sirije i irana i hezbolaha jer nisu pod njihovom kontrolom za razliku od turske katra i arabije koje su ko lafo prave muslimanske zemlje a zatvaraju oci pred izraelskim zlocinima nad palestinom konflikt nije vjerske prirode nego ima tu zapad neke svoje interese
PRIKAŽI ODGOVORE (1)