Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što možeš očekivati od islamskih fanatika,več da svoju djecu šalju u smrt.
Pa kad ne znaju napravit pametne rakete moraju eksploziv lijepit za budale. A šta je od to dvoje efikasnije bolje je za Irance da ni ne saznaju
Zamolio bih i jedne i druge da izbjegavaju kolateralnu štetu ... primjerice, mogle bi stradati ribe i mnoga druga stvorenja u moru.
a šta je tebi fratar rekao dok te guzzio sinak ??
Koji ste vi muslimani primitivci i zaglupljeni,čuj SAD, I NATO,nemogu ništa iranu,ha,ha,baš ste primitivni,sigurno vam to hodža rekao tako,glupsoni jedni ,ha,ha,ha,..
koliko si inteligentan, dovoljno govori činjenica da porediš Iran i Srbiju...
kaže se velika Smrdija od Beograda do Kosovske Mitrovice...
1 dan ameri su u MINUSU najmanje 1 nosac i oko 50 aviona!!!!
A kao je ispravnije reci na bosanskom: IRAN ili IRAK?
pa zato što znaju i ne napadaju
Iran ima ovo Iran ima ono svi ste glupi. Jesteli ikad culi za satelit??? Pa Ameri im mogu racku izmjerit kad izvade da pisaju a da neznaju sta imaju od oruzja...Halo ba hante malo.
čuli te pa isključili internet.
pa ljudi moji ,o ćemo se osvdje raspravlja....samo mi recite ko kontrolira satelite.... taj kontrolira sve...pa i glupavog Ahmedineđada....on kad prne i ovi oko njega to se zna ..prema tome te vaše vojne sile su bez veze.... a amerima nije sila ulaziti u Iran , več njega i ove okoli zemlje u okruženje držati u neizvjesnosti.....i...ma ništa sve uredu
propaganda! iran je izumio projektile koje nijedan anti-missile shield ne može spriječiti da unište brod, što je upješno i testirano u ratu hiubullaha i cio-fašističke tvorevine \"izrael\" od prije nekoliko godina.
...sreća pa mi nemamo nafte...(mada je bila ona nekakva priča o velikom bazenu nafte negdje kod Tuzle...)
Okej Ameri unište PVO i mornaricu i šta onda, marinci krenu prema Tehranu i šta onda uđu u Tehran i šta, odšarafe centrifuge i odnesu ih kući?
Pa kao da je amerima cilj slati pješadiju,kakve gluposti pričaš!Jedini cilj amera je uništiti sve vrijedno u iranu,od sirotinje napraviti još veću sirotinju,a onda će narod onog idiota ahmedineđada ukloniti i postaviti razumnog čovjeka koji će u suradnji sa amerima i bogatsvu koje ima napokon iranskom narodu donijeti slobodu i blagostanje i da žive kao i sav normalni zapadni svijet.