Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ako nije problem da objavite vijest kada Mile pošalje telegram saučešća.
Bravo Iranicma , nije Pejgamber slucanje rekao za Salman Farsi(njegov ashab) "njegov narod ce preuzeti balkju ovog ummeta" Sto se jeste desilo, Arapi su ostavili taj odgovor za dunjaluk vrlo brzo poslje pejagmberovog prelas na ahiret
Arapi nikada nisu prihvatili Din Islam - Red Mira. Pogotovo ne Šiiti. To su sve sekte koje sa Islamom nemaju veze. Islam nije religija, on je Din. To su su Abasidi kasnije napravili od Islama i koncetrisali u njega niz dogmi koje nemaju veze sa Kuranom (Dedzal, Mehdi, znakovi sudnjeg dana, ritualne molitve itd.) imaju funkciju samo da prestrase i zabave narod religijom, kako bi iste odmaknuli od politike i koruptnih elita.
@Okrutni Hamo jednu stvar ti govoris a drugu stvar pejgamber, ja znam koga cu ja slusati, sigurno necu tebe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa zar ce zirafe i delfini padati sa neba
Ne postoje suni ni siti.To izlazi iz okvira islama.Ocigledno je da se smutnja siri na sve moguce nacine.Drzite se jednog uzeta i nikako se ne razdvajajte.