Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jxxx ti dijamant mater!
xvxvzxvz:\"OVO JE ODLICNA VJEST ZA REPUBLIKU SRPSKU.. sto god TURSKA vise i vise pada u ralje ISLAMA .. a i BOSNA je vjerno sljedi ..to ce biti jaci i cvrsci polozaj SRBA .. \" Analiza ti je solidna, samo umjesto RS i Srba, mozes staviti krscanskih/hriscanskih zemalja nastalih raspadom SFRJ i neces pogrijesiti. Sve vise jaca otvoren anti-islamski stav na zapadu. To moze biti korisno za druge na Balakanu, ako budu znali odigrati na tu kartu.
Jest, jest, pomagali im ovi tvoji iz SS Hamdzar divizije. Jasta su!
Kako god ali hrvati su istrijebili jevreje u 2. sv. ratu a to su isto uradili i srbi. Sad se uvlace jevrejima u guzicu...bijedni ste :))). Jedini koji su jevrejima pomagali kad im je bilo tesko su Bosnjaci, nisu im pomagali da bi se grebali i dodvoravali nego sto je pravda, cast i junastvo nas genetski kod. Kad su protjerani iz Evrope primili su ih Bosnjaci. Mislim zaboli me ci*a ali to je fakat.
sta mu odgovaras, komentar je ostavio baliya koji se predstavlja kao hrvat. trol.
NOVI CLANAK O DIJAMANTU SE POAJVIO .. PRELAZI NEGDJE..TAMO SE USIJALO OD DISKUSIJE ..
hajmo vamo , eno clanak o džeki
g.zice bi vi dali za malo soldi.i vi ste kao i bosna i srbija marionete koja nema ni drzave ni svoje ja.a u zgred izraelci su vam pokupovali sve hotele u cavtatu za bud zasto kao i njemci,austrijanci i ....,tako da ti koji tursku zamjene vame,solde ostavljaju u svojim, izraelskim hotelima u ljepoj vasoj.
SRBI 1. Jedini evropski narod osudjen za genocid nakon WWII. 2. Jedini evropski narod bombmardiran od strane NATO-a, zbog divljastva i ratnih zlocina.
Ovaj ambasador mora da je liud ili pijan ili uopšte ne poznaje prilike u Izraelu i na Bliskom Istoku. Izrael da se izvini- nema trika anema ni zasto
he he TURSKA VOJSKA VJEZBALA IZRAELSKU .. takve glupostimogu da pisu samo glupe bosnje .. to ti je isto kao da kazes da arapi imaju nobelovca vezanog za nauku ..
OVO JE ODLICNA VJEST ZA REPUBLIKU SRPSKU.. sto god TURSKA vise i vise pada u ralje ISLAMA .. a i BOSNA je vjerno sljedi ..to ce biti jaci i cvrsci polozaj SRBA ..
Mi u Hrvatskoj ih jedva cekamo, osim priobalja ,mozemo im ponuditi i kontinentalne kampove Jasenovac I Gradisku Staru....Pun pansion.
smijesne mi ove izjave i prijetnje,,, ma kakvo prekidanje odnosa nema sanse, opsada traje 3 godine a oni su prijatelji sa jevrejima i Izraelom, heh sad su se sjetili da \"mozda\" prekinu odnose i da nebudu vise prijatelji, kao da je opsada od juce. Kako su licemjerni. Plus turska vojska je vjezbala Izraelske vojnike i eto im ti vojnici ubili njihove gradjane. Sumnjam da ce biti bilo kakve istrage... Zar je neko odgovarao za proslogodisnja ubistva preko 1300 palestinaca, a kamoli sada za 9 nevinih civila... Razmisljajmo logicki...
Turci su ista pogan kao i cionisti.