Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kolko je CIA snajka zaradila?
kakav porez, pa nije vise talibanska drzava da oni beru porez, ili je to ko zekjat (porez) ali dobrovoljan.. lazu garant..
Ma kakvi istina gdje ce biti istina? Sta kazu slike? http://news.nationalgeographic.com/news/2007/08/photogalleries/afghanistan- http://www.independent.co.uk/multimedia/archive/00025/helmand_opium_25881t.jpg http://www.metimes.com/story/media/image/fe3c1385b30b63fae49a4b3289be4977/ http://www.septicisle.info/uploaded_images/200305opium_nangahar_afghanistan640-781651.jpg http://i.l.cnn.net/cnn/2007/WORLD/asiapcf/11/17/afghan.opium/art.poppy.afp.gi.jpg
TALIBANI ZARADILI??? Molim?? Sta??? Pa Talibani su za vrijeme svoje vladavine ubijali one sto su proizvodili drogu,palili polja maka...valjda im tada nije trebalo para?? Samo nista od toga..mi ovdje imamo \"procjenu UNa\"..pisam vam se na procjenu.. Kome vi ovdje prodajete muda za bubrege..to mozete ovima sa praznim mozgom... Jebo FENU jebo vas..
Ne vijerujem dolarima,...
nevjerujem da je slovo od ovog istina,možda da su pogubili nekog ko se bavi tim.