Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E zbog ovakvog ponašanja će im samo koze biti ljubavnice još dugo dugo.
Zbog ovakvih magaraca svijet nas mrzi a ne shvataju da ih mi mrzimo više nego kršćani.
Vrati se na drvo majmune, bananu ćeš dobiti ako budeš dobar.
Incest je na zapadu normala.....talibani su za Zapad mesije
zapadna propaganda
Sta se lozite maloumnici kad 80% ovog teksta je neistina.
Tako im i treba, imali su 20 godina vremena formirati kakvu takvu državu, dobivali su novac, obuku i sva moguća sredstva, no oni su krali, švercali i na kraju predali Talibanima državu za 2 tjedna, i sada imaju to što imaju, nisu bolje ni zaslužili.
Najteze je danas biti dijete i žena
Hudo muško 😂
Molim autora članka da nas uputi kako da provjerimo istinitost ove "informacije" .Nek malo prelista za vrijeme dok mu se tečno istovaram na glavunturu.
Ovo nije ni crkva ni džamija.Tamo je mjesto za vjerovanje.Ovo je informativni medij.Dakle oružje za dezinformaciju kao oblik specijalnog rata.
Ne podrazavam ovakvo ponasanje prema zenama,ali zamislite samo sta bi uradili od nasih djevojaka,koje na putu do skole i javnom prevozu hodaju skoro pa gole,svaka druga im psovka,prepricavaju kako je koja s kim bila i kad vidite ove stvari svakodnevno,zapitate se pa sta je s njihovim roditeljima,ko odgaja tu omladinu i nije ni cudo sto sve slabije imamo sklapanja brakova,a sve vise razvoda i mislim bi kod nas bar 10% trebalo uvesti njihovog zakona i da bi se omladina dosta popravila.
Dovedite Schmidta tallibanima, ha ja.
Primitivno je što zapadnjaci opće sa maloljetnim kćerkama i kućnim ljubimcima.
funnybrothers:D, pa preseli se u Afganistan, ali povedi mater i sestru pa da uzivaju u slobodi!
Zapad pun bolesti tjelesnih i duševni......i velikih anomaliju u društvu
Ovo su čiste laži....
zapadna kultura koja mijenja polove ljudima i gdje je normalno da seksualno opci isti pol ili covjek i životinja se čudlm čudi sto muslimani sprječavaju razvrat u korijenu.
Ni jedna ni druga krajnost nije normalna. I jedne i druge treba istrijebiti.
haj ti to objasni baterima koji promovišu zapadni razvrat ,nemoral itd sa previše slobode izgubiš sve kvalitete
Sve žešća propaganda islamomrzaca