Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto borbe, eto rata, eto eskalacije. Region je bure baruta. Od Egipta do Kasmira. Ma od Masrika do Magriba. Kad se to upali nece stati. Sta ce tada Ameri i njihove gazde Zidovi?
Za Amere ne znam vjerovatno će plakati za djecom, gazde će pokupit kajmak kao i obično
Valjda ce Ameri uspjeti unistiti Islam u svijetu,teroristicku vjeru.Za ove na Balkanu casicu jada ne brinem,oni su svakako unisteni
Odkud ti trofeji \"mungosa\"? Da nisu mozda iz G.Vakufa ili Doljana???
Bosnjaci!!! Podrzimo hrabru Angelinu Jolie u borbi protiv islamofasizma! Slomimo rogove islamistickom sejtanu sto davi slobodarski svijet. Angelina je vec podrzala promjene u Siriji i u Iranu. Stanimo svi uz Angelinu i nedajmo islamofasizmu da digne glavu nigdje ni u Bosni ni u Afganistanu gdje fanatici jurisaju na vojnike koji donose demokraciju jer su spalili neku knjigu. Angelina podrzava i predsjednika Obamu i njegovu misiju mira u Afganistanu. Bravo Angelina cijela Bosna te podrzava u borbi protiv islamofasisticke nemani, pokrivenih zena sto ne znaju sta je sloboda. BIH te voli!!!
JOJ STO NE MOGU OVE IZMISLJENE RELIGIJE KOJU JE IZMISLIO STEVICA NEMANJICA 1054. GODINE , POCEVSI OD ZATVARANJA U CRKVETINE SA MALIM DJECACIMA I B.L.U.D.NI.CENJIMA NAD NJIMA, ZNACI DANASNJI SRBI SLIJEDE NEKOG MA.JMU.NA S.VETOG SA.VU NJEMANJICU, INACE POZNATOG KAO NAJVECEG PE.DO.FILA U HISTORIJI...CAK JE I RUZNE IKONE SA ZIDOVA TADASNJE CRKVE STAVLJAO POD G.U.ZI.CU I TRAO S.U.P.AK S NJOM...STO MOZEMO I DANAS PRIMIJETITI KOD SRRBA I ONI SE BRISU PRSTIMA I SLIKAMA I PAPIROM PO S.U.P.KU...DOK NORMALAN SVIJET KORISTI VODU... I JEDNI TAKVI U.H.LJ.UPI DODJU DA SM.RDE PO PORTALU... A STO SE TICE USST.TA.ŠICA...PRAVI POTOMCI NEKOG TAMO RUDOLFA., AUSTRO UGARSKOG KO.NJU.SARA, S ONIM KR.IVO.USTIM FACAMA, NE TREBA IM DALJE DATI IZ ONOG KRŠA SIROKOG BRIGA I SELA CRNOG KAMENKA U ZASEOKU KRESEVO... SIKTER PO.G.ANI , STA VI ZNATE STA JE POSTENJE, CAST I CISTOCA...POVEDITE SA SOBOM I OVE NEVJERNIKE KVAZI \"MUSLIMANE\" KOJI REDOVNO LOČU ALKOHOL I MEZE KR.ME.TINOM
@serotonin neslazem se, ali to nije bitno oni tako misle a ovi namjerno provociraju.
@ abc i znaci ti se slazes da neko treba umrijeti radi zapaljene knjige? ili stripa u novinama?
Zato ja kazem..... Talibani=Vlasi=Komunisti, isto njesra drugo pakovanje, sve \"tako dobri momci\" :D
Popovi srspski i talibanske hodže su isti fasisti.
U Srbistanu i Afganistanu spaljuju Američke zastave. Geni su to isti ipak.
Nemogu da svatim kako neki ne postuju tuđu vjeru.kada ste culi da muslimani spale Bibliju ? OVI KRŠĆANI NEKE OPASNE KOMPLEKSE IMAJU.
Americi je došao kraj, a i odmetniku Karzaiju! Islam dolazi!
neće srbi još dugo.
ovi srbi, kad god nešto opsuju na račun muslimana, sakriju se iza imena: CRO, HRVAT, WEST MOSTAR, LIVNO itd...
glupi muslimajmuni.
a dobra slika je ???? pojavit se u mesdzidu samo za dzumu i bajram i naravno opijat se za isti \"Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne prihvatiš vjeru njihovu.\" (Kur\'an, 2:120)