Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ambas je stari gost ovog portala. ja jako volim citati teze koje izlaze ovaj korisnik. mozda se mnogima cine kao lupetanje, ali kao ih procitate jednu za drugom, vidjet cete da ima materijala za dobar SF roman. ambas, hajde reci nam - ti zelis da ljudi misle da si glup pa ises ove stvari. al u stvari korisnice, ti si pametniji od sviju nas, jer pises knjigu koja ce biti potpuni bestseler. na polju medjunarodne politike, antitroristicke borbe, islamske misli. mi te volimo. raja iz Opstine Novo Sarajevo
sta nam nalupa ambass pa osta ziv.
ljudi, Osama je mrtav. on je na samom pocetku odbio sudjelovati u americkoj teroristickoj igri, iako je cijeli zivot bio vezan za CIA-u i americku elitu. posto je on, vjerovatno iz humanih razloga, shvatio da ne zeli sudjelovati (odnosno biti glavni akter) u izazivanju i ratovanju izmedju civilizacija, jednostavno je sve porekao. da bi ga kratko nakon toga ubili, jer njegove rijeci su prijetile americkoj imperiji. a ono sto gledamo na aljazeeri su razni glumci sa facijalnim razlicitostima, mnogi su lahko prepoznatljivi kao podvala...
ma sve je to samo farsa... TO ti je ono: Icemo loviti neke divljake po planinama i pecinama, ufaticemo koji primjerak i oprati milijarde dolara :D a Osama za sve dobija platu kao i svaki Holiwudski glumac ;)
meni samo nije jasno kako to da talibani iznose saopstenja, preko medija, salju se snimci preko dzezire, a zive tako u sumi po brdima itd itd. mislim fakat smijesno da \"u osami sam hladan\" salje snimke nekom a da ne prate kako je dosla ta snimka i slicno :) fakat cirkus.