Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosvjedi protiv filma u glavnim gradovima Bliskog Istoka i Azije (Kairo, Kartum, Liban, T e h e r a n, Daka, Damask, Karači, I s l a m a b a d, Bliskoistočno Sarajevo, itd.)
BiH je odbranila AR BiH,a ovi su samo privremeno tebe spasili!
ne znam zbog cega ovi komentatori vrjedjaju svog Poslanika Muhameda a.s., pa vi sto Ga vrjedjate shvatatel vi da vi vrjedjate svog Poslanika, vi ste svi muslimani, vas lazu da ste nekakvi krstasi ama jok, krstasi ne postoje, vi ste zalutali muslimani koje lazu da ste nekakvi krstasi, pa zbog toga sto se \"borite\" za nesto sto nepostoji u ovom slucaju krstastvo i pravite ovakave i slicne filmove, vi ste zalutali i ogrizli ste u mrznju, ali jos nije kasno da se vratite svojoj izvornoj vjeri, zato koristim priliku da vas zalutale muslimane koji sebe nazivate krstasima pozovem da se vratite svojoj izvornoj vjeri i da osjetite radost i srecu, da se oslobodite mrznje u koju ste ogrizli.
vrijeđanje pe..d.o.f.i.l.a, teroriste, diktatora??? još samo muslimani imaju lijepo mišljenje o tom demonu iz pakla, tj. šizofreničaru.svim ostalim je jasno ko dan, bio je lud isto kao da kažeš \'\'uvrijeđen hitler\'\'
Ti,ti,ti Tebi se bona obraćam sa KLIX-torisa ! Al\' sam se napalila UUUHHHH
JAAAAAAOOOOOOOAAAAAAJJJJJJJJ Cepaj me Slavice nežno !
Samo za Mrguda ;-) http://goo.gl/2b0EM
Malo ih zanesite u krivini KLIX-torisi(HARRY--ev____ p.e.n.i.s) HAHAHAHAHAHAHAHA
SLABO SU OPISALI ONI OVU AKCIJU ZATO PROVJERITA STA KAZU TALIBANI http://shahamat-english.com/index.php?option=com_content&view=article&id=17629:shorab-airbase-under-revenge-operation&catid=1:news&Itemid=2
MOLIM ? jel to opet stimulisanje harry-jevih damu,uposlenici ? HAHAHAHAHAHAHA
Čujem da se snima još jedan film u Bosni: ORALNO STIMULISANJE HARRY-jevih m.u.d.a od strane uposlenika KLIX-a
Jel se to opet snima film: QARANJE HARRY-JA U BULJU PS. HARRY OVLAŽI DOBRO ČMAR !
jel ima napad negdje da se nadje na youtube da se malo smijem po ovom kišnom jutru onako kako se ovaj papak nama smijao kad je balkan gorio?
nije kakav covjek a nije ni vrijedan da se pojavljuje na portalu
skini se harry i pokazi im svima chmar
ste ikada imali problema sa temperaturom na racunaru, pogledajte ovaj video http://www.youtube.com/w atch?v=XrGvamcYq08 :)
Welcome in Afganistan the grave for all western imperials. http://www.youtube.com/watch?v=aHXnGUlPN_0&feature=relmfu