Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
arduana, arduana, budi sretna sto zivis ovdje
Koja je ovo vjera :) Nekako su bradati i malo su im kratke pantole. Jel\' i vi ovakvim zakonima tezite?
Pomislite da se to desilo vasoj majci, sestri itd... Te su zene sigurno neduzne a i da su uradile bilo sta, niko nema prava da im oduzme zivot osim Stvoritelja. Postoji kosmicki zakon: UZROK i POSLJEDICA, odnosno da se sve vraca. Ovi monstrumi ce vec dobiti ono sto zasluzuju. Mozda ce se u sljedecem zivotu roditi kao zene i na isti nacin skoncati.
Ne postoji nista gore od primitivizma i nista opasnije. Svaka nacija na svoj nacin pokazuje svoj primitivizam a ovo je strasno, necovjecno, suludo. Sigurna sam da ce u buducem zivotu ovi monstrumi biti rodjeni kao zene i ina isti nacin skoncati. Postoji stari kosmicki zakon: uzrok i posljedica, sve ti se vrati ako ne u ovom onda sigurno u sljedecem zivotu.
Hvala svim poštenim Muslimanima koji se javljaju i daju podršku šerijatskom zakonu po kojem žene i muškarci nisu ravnopravni i gdje žene zaslužuju kamenovanje. Hvala svim bradonjama u kratkim šorcevima što ne date djeci da idu u školu. Molim Vas da što više Muslimana u Bosni povedete svojom stazom. To je najlakši put da vas u raju dočeka 70 djevica. Hvala Vam i samo naprijed. Pozdrav iz Zagreba
Grozota.....
Al ste navalili na unvote!Ako je čovjek po prirodi dobar,pravedan prema ostalima,daje više nego što uzima....zar se takav treba klanjat nekome?Bilo to ovozemaljska ili božanska osoba koja traži da se njemu klanja ne može biti dobra i pravedna.Vjera i preinačavanje te iste vjere za svoje osobne koristi pokretač je većine ratova i stradanja ljudi.Ovaj naš primjer je i više nego dobar.
Bosnjaci,po komentarima se vidi da ste na dobrom putu...Za par godina ce talibani kod vas po instrukcije.I sad mi neko veli da vjera spaja ljude.Najveca budalaština od kad je ljudskog roda!
drago mi je sto muhamedanci krecu stopama 7 veka!...sto veca odvojenost od normalnih ljudi,sto veca udaljenost od divljaka muslimanskih.ne steti nama kriscanima,vec muhamedancima
Pitanje je da li su to ucinile...ako jesu, podrzavam kaznu...ako nisu, pa, ima li veceg grijesnika od grijesnog i nepravednog vladara... P.S. Fakat ne kontam ove sto se kao osjecaju muslimanima, a svaki serijstski zakon i njihovo sprovodjenje preziru...ne moze se biti musliman a da se negiraju odredjeni propisi iz Kur`ana i suneta... Ove ostale, islam-ofobe, u potpunosti razumijem. Nakon sto su odbacili crkveno ucenje radi radnji iz mracnog perioda srednjovjekovne evrope, kao i ovih modernih pedo.filskih aktivnosti crkve, svoju razocaranost su iskalili i na istini( islamu) kao i na zabludi (krscanstvu i judeizmu).
Jednom prilikom poslao je jednoga od ashaba da kamenuje udatu ženu koja je počinila zinaluk (Buharija, br. 6827, Muslim, br. 1697), kao što je naredio da se kamenuje ashab Maiz b. Malik zbog istog grijeha. (Muslim br. 1692)
Ovo su bolesnici, nikakve veze nemaju oni sa vjerom!!!! Daleko im kuća od moje.
Hvala Bogu pa je takva vrst serijeta na izdisaju. Ali me zanima da samo zene kamenuju a ne i one sto su /ako su/ bili s njom. ODVRATNO FUJ,FUJ.
Hvala Bogu pa je takva vrst serijeta na izdisaju. Ali me zanima da samo zene kamenuju a ne i one sto su /ako su/ bili s njom. ODVRATNO FUJ,FUJ.
kako je preljubnica kada je udovica??ne kontam,valjda je trebala prestati zivjeti kad joj je muz umro.
@Pastun - Jel to mislis na degenerativnu naciju koja je izrodila Sir Isaac Newton, Michael Faraday, Robert Hooke, Robert Boyle, Joseph Priestley, J. J. Thomson, Charles Babbage, Charles Darwin, Stephen Hawking, Christopher Wren, Alan Turing, Francis Crick, Joseph Lister, Tim Berners-Lee, Paul Dirac, Andrew Wiles, Richard Dawkins... University of Cambridge, Imperial College London, University of Oxford i University College London cetiri fakulteta medju najboljih deset u svijetu. Idi se jado lijeci. GDP svih arapskih zemalja zajedno je manji od GDP Spanije. Arapi su najveci neradnici na svijetu. Sve sto imaju je zahvaljujuci nafti. A i te nafte ce jednog dana nestati pa nek sisaju pijesak.
fuj, koja stoka.