Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da bi bilo najbolje da vas pogodi minus od -60, jos koja Katrina i koji jaci zemljotres... cisto da se zabavite oko svojih muka, kako bi prestali da se bavite tudjim mukama, koje ste, budi usput receno, sami izazvali. Svijet bi jednostavno odahnuo od vaseg smrdljivog zadaha.
jadna majko, koja studen! ma neka mene na jugu, ovdje u Mostaru je i obični -1 znak za žestoku uzbunu.eto im tamo \"srednjeg zapada\". ma kakav zapad, to je sjeverni pol.
Jutros u 8 temp. ovdje je bila -22 C. Ovo su polarne noci
Neko dobro laze.... Procitati clanak (tabelu u clanku) sa Vikipedije...koji kaze da je NAJNIZA izmjerena temperatura u ovom gradu -48 stepeni celzijusa...u godinama 1971-2000 godine link: http://en.wikipedia.org/wiki/International_Falls,_Minnesota
haarp cuda cini.... cekam maj i juni ove godine i najavljene zemljotrese po americi...
\"Srednji zapad\"
Tek kad sve cesce njih ovako pocnu pogadjati klimatske promjene, pocece se na globalnom planu vise raditi na smanjenju zagadjenja. Sve dok samo drugi osjete klimatske promjene na svojoj kozi, SAD, koji diktiraju globalnu politiku, zaboli djon.
Eh moji Amerikanci, i na vama testiraju H.A.A.R.P ili ste možda samo kolateralna šteta ?!