Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosta nam je vise terorizma
Adolfe, izađi i riješi se ovog zla!
TErorista ušao u hotel vičući Allahu Akbar ! naoružan kalašnjikovim i bombama ! Gunmen entered the popular Radisson Blu hotel in the Malian capital with guns and grenades, shooting and screaming "Allahu Akbar". A senior security source has said that 10 gunmen are now believed to be in the hotel, taking hostages, while another source at Radisson Blu hotel said that there were two hostage-takers.
Ne znam zašto se netko iz naših sigurnosnih agencija fino ne registruje na Klixu, opali komentar protiv terorista i svakog korisnika iza minusa na komentar provjeri.
jedan lik drzi 170 ljudi kao taoce.... mozda ima eksploziv neki na sebi, mozda 3 bombe za pasom... al bi nasao neki nacin i prisunjao bih mu se i zabo mu noz u sljepocnicu... i bio bi heroj ulice
Hoćel opet biti saopštenja ummeta ? Fino sam vam dao link ekonimcsa da ćete ovo nažalost gledati svaki dan. Ne možete one koji ovo rade drugačije nego smrtnom kaznom. DAKLE ODMAH UVOĐENJE ISTE U BIH. A kome smeta nek dabogda ovo gledao u svojoj kući ! NAMA JE DOSTA. KAo i tetošenja Mevludina: NE NE bebo to više raditi ! Sve članove organizacije na prevasiptavanje na tucanje kamena nek tamo iskazuju svoje frsutracije radi položaja muslimana nu svijetu, DOKAZ: Gdje je u Kini sa 2 milijarde stanovnika ovakav teror ? BiH ima 1000 puta manje stanovnika a više terorizma !!! A šta to ima Kina: Komunizam, zaposlenost i smrtnu kaznu ! Ko i mi prije dolaska demokratije ! KAda nismo imali teroizma.
WW3 Muslimani vs. Svi ostali
Nadam se da nije i ovaj musliman...
hoće l' sad bit' dan žalosti? minuta šutnje?
radikalni islamisti ne spavaju.
yebo te četnik, što se meni kačiš na komentar zbog tih spodoba.
ja sam čovjek hrvat rimokatolik.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)