Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Onaj koji... Ti izgleda ne želiš gledati dalje od svog nosa... Pa svako vidi da je jugoslavija otišla u propast zbog vanjskog uticaja. Istina je da su Srbi počinili zločine, ali Srbi su u svemu tome samo pijuni, NATO je iskoristio njihove fašističke i nacionalističke tenzije kako bi još lakše pocijepao bivšu državu.
Konstatacija je na mestu. Zao mi je ljudi koji su toga svesni a nema im pomoci. A glupih ovaca koji prate Nato ili Ruse,njih mi nije zao.
Raspadanje Te Anglosaksonske tvorevine je pocelo davnih 30 sa stvaranjem Kraljevine Jugoslavije i podrskom uprave te iste Engleske koja danas eto opet nesto sere.
Pustite se glupih srbijanskih teorija. Ispada da se Jugoslavija raspala zato sto je to NATO htjeo a ne zato sto je Srbija provodila agresivnu politiku, etnicko ciscenje i diskriminaciju protiv svojih susjeda.
...\"dje\" si ti ucio geografiju :)
Sta znaci komadanje Balkana,jel to komadanje Bosne?