Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAGARCI NE KVARITE VRIJEME
ratko mladic ime i prezime koje govori ime sile.sila nema inteligenciju.ime ratko trazi uvijek materijal za silu.ako ima prezime mladic onda mu ni godine ne dozvoljavaju da sazre jer samim imenom je kao dijete osakacen.sta da mu je ime mirko mladic .e ne moze onda bi ga raja zezala djesi ba merlin monro.eeeee iz kalinovika a picka od covjeka.sila se stalno nadovezuje i neko to mora prekinuti pa silu iz negativnog kanala prebacivati u silu u pozitivan kanal .onda cemo djecu poceti praviti za sebe a ne za strance.onda ce mozda djeca zeljeti da zive uz nas a nece mu strano cak i govno biti draze od nase pite.
Ma cetnice ne smeta meni sto si gay nego sto si cetnik zato sam reko da ti se serem u zvalje picka ti materna cetnicka. A ti sa romanije pa zar vi imate kmpjutere i ne samo to nego i internet. PS e jel ti bezicni adapter za internet da mozes srat po netu dok si u polju sa ovcama cobane .
posjetite http://www.karadzic.org/ pa cete vidjeti kako Beograd gleda na Ratka i Radovan pazi ovo Radovan Ratko, kao Radovao se Ratu ja imena vlaskih majko mila, genetski bolesna nacija vec tisucljecima
samo vredjajte balije, doce sve na svoje. Eto nam vase demokratije, ubili bi me sto sam cetnik a da nisam onda bi me ubili sto sam gay. Fino fino, bas nam valja ziveti sa vama.... Nikad stoko, nikad Ja sam gay pa sta? Ja radim za svoj narod u Chicagu i time se ponosim. Nije vas briga sta radim, o tome ne mogu pricati ali sam za dobro svog naroda ovde. A vi? Za cije dobro ste vi?
maze kako hoce i sta hoce, AL NE MOZE DOKLE HOCE
Stvarno, sto se ne nadjete vas dvojica tamo negdje u US? Pobijte se molim vas, koljite se za primjer djeci u Americi, a i da ima manje vasih govana na netu.
eh eto obeca oje da ce ih jos bolje skrivati.
Cetnik Chicago, suze radosti su mi potekle kad sam video da ima neko politicki opredeljen kao ja, koji je uz to jos Gay. Zelio bi upostaviti kontakt s´tobom radi medusobnog druzenja itd. mozemo razmijenjivati Drazine i Rashine slicice itd. Molim te kontaktiraj me, jedva cekam da te primim, ehh vidim : [email protected] ili na moju kucnu adresu : Ulica Sumska br. 22 72450 Mokra Pecina Romanija Republika Srpska . Pozuri bre s´odgovorom !!
sto srbi izgubiste rat zar se nestidite srama i stida . za tebe ceto svijno iz cikaga kadase toliko prsis zakazi mejdan da iskusas svoju hrabrost sa mudjahidom iz srebrenice tusam blizu tebe dati saopstim polako na uho dati kazem samo tegbir crkobi od straha ko oni na vozucoj tvoja jebena braca poklane svjne toliko za tebe blizusam tebe nacute jersam dva sata vozjne do tebe junace.
Nemo nama lazati picka tim majka dosta mije nama lazenje od nasu politiku sto ti mislis da hrvatska i slovenjia ce ic u EU zato sto oni nema nasu govnarsku politiku.
Sta vam je ljudi kakvo hapsenje ??? Mozda,ali tek za 5-10 godina (a, i tada je pitanje). Uvijek ce se vaditi da ne znaju gdje je. Lako je bilo sa Milosevicem, niti se krio niti bjezao, a za ovoga ce uvijek imati opravdanje(NE ZNAMO GDJE JE). A onaj ludjak od Mladica ce prije pobiti desetine MUPovaca ili SFORovaca, pa onda i sebe. Taj NECE biti uhapsen !!! I dok se sada kao neka "drama" odigrava oko njega on sjedi na nekoja banjaluckoj (beogradskoj ili kojoj vec) terasa, pije limunadu i drzi se za muda. Jer ZNA da mu hapsenje ne prethodi citav niz godina.I njega "cuvaju i bog i andjeli", ali (sto je najjadnije) cijelokopna sadasnja srpska vlast i veliki dio naroda kako u RS tako i u Srbiji. Pa zivjeli i ne nadajte se hapsenju. PS: Da su htjeli bio bi u Haagu 1995-96 kada je i raspisana potjernica za njim i slicnima....Jebe se SFORovaca, Vlade , predsjednika Srbije i ostalih za njim-cisto kupe poene, kako politicke tako i ostale sa ovakvim najavama, i smirivaju pritisak i javnost...)
PAPAK, PICKA TI BRE MATERNA PA STA SAM TI REKO BRE? STA VAS SVE SMETA STO OTVORENO KAZEM DA SAM GAY GLUPANI JEDNI POTURCENI?
lepo belo mleko. E ceto iz cikaga serem ti se u zvalje. Ups nemoj se ovrijediti tj. uvrediti majketi nisi ti jedini cetnik kojem se serem u zvalje 4 BOSNIA PS. izvinjavam se kulturnoj raji zbog ovakvih komentara al sa cetnikom ne moze drugacije oni jednostavno ne razumiju fin i kulturan nacin razgovora.
, nemoj da vredjas, moja seksualna orijentacija nije tvoj problem balijo. Ja se ponosim onim sto jesam, puno je cetnika gay pa sta, mi bar kazemo a vi poturice, nesmete ni to da kazete