Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne shvatam... To je neka debela greška u mentalnom sklopu.. Dvoje mladih zaposlenih ljudi, žive zajedno, dobiju bebu i onda jedan dan uzmu puške i naprave masakr potpuno svjesni da je petnaesta žrtva tog ludačkog čina zapravo njihovo vlastito dijete koje će biti stigmatizovano dok je živo..
droga brate...u maerici lsd normala kao kod nas paracetamol. jos kad to pomjesas sa ispranim polu-praznim mozgom dobijes ovakve pacijente.
U pravu si. Ta debela greska u mozgu se zove RELIGIJA, iliti vjerovanje u nenadjebive sile koje upravljaju svijetom i ljudima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
vrlo vjerovatno da ce IDIL preuzeo odgovornost, za svako sranje IDIL kriv, a smio bih se zakleti da Bagdadi, i ostali "lideri" veze nisu imali za onaj napad u Rajlovcu, tek kada se procuje vijest oni lafo preuzmu odgovornost, tako isto i ovdje.
sta glumis budalu...iz aviona se vidi da je ovo islamski terorizam
ti bar ne glumiš ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Oh, kad se samo sjetim u jučerašnjem članku "mudrih" komentatora koji su kontali da je Tashfseen muško, pa pričali ovuda da ovi nisu muslimani jer su pederi :) i podsmijavali se vezi dva muškaraca :) Danas se naravno ponašaju i pišu kao da ništa nije bilo i kao da su oduvjek znali da je žesnko.
bitno je da on bradu ima ... cionistickih govana i lazne medijske propagande mi na vrh necega
Zasto uopce postoji opcija za pripisivanje ovog uzasnog zlocina covjekovoj religiji, a ne naciji!?Zar on nije prvenstveno Amerikanac?
Mislis li da on voli vise ameriku od svoje religije, islama?
Nije uopce bitno sta on voli, covjek je Amerikanac, skolovan vjerovatno tu, integrisan, znaci smece od covjeka, bolesnik, i totalni sizofrenik Amerikanac je pocinio zlocin, zar ne? Da ne bude da branim nesto, jer veliki broj kozojeba na portalu misli da postoji samo crno ili bijelo, samo kazem da se treba postavit pitanje zasto je drzavljanin jedne zemlje udario na svoj narod. Ili je ipak danas trend da se sve pripisuje nekim religioznim sranjima?
Pa moj Rukfas sto ti je to trebalo.....???
Beduinski terorizam.
Je li ovo isto kao napad u Rajlovcu gdje je prvo osumnjičeni vehabija, pa nije on nego mu zet. Pa se kasnije uspostavi da zet nit je isao igdje van Bosne niti se druzio sa budalom, a vojnici iz Rajlovca pricaju ono sto jeste, momak lud klosar, narkomancina utripovana, uletio u kladionicu, izbila svadja medju njima, vratila se budala i poubijala ih. Mnogi ga licno poznavali i vidjali dok su bili na smjenama.
Opet americke lazi i obmane, vise ne vjerujem ni u jednu vijest, svaka se uspostavi laznom ili izokrenutom u kratkom vremenu.
uzasno sta drugo reci.
cetnici se pronadju u svakom komentaru istina bas boli jeli tako ?
Islam treba zakonom zabraniti.
Kad bi ga uspjeli zabraniti, dosli bi na red da malo eskimi prave probleme, pa bi vidio eskime kako napadaju staracki dom u Sidneyu jer im se tope kuce na sjeveru.
Islamski teroristi.
a naravno jedini koji bi mogli da posvjedoče da je to tačno što tvrde istražioci su ubijeni
A ja kretena jebli mater glupu pa kako nisu mislili na tu bebu od 6 mjeseci, đe će ono sada jbte!! uzas
Za bebu je definitivno bolje da odrasta bez navedenih roditelja. Osobe koje su spremne na ovakvo djelo, nisu za ulogu roditelja.
opet arapska govna.
Broj mrtvih kod nas Mevlid 0 Zvornik 1 Rajlovac 2 Allahu dragi, koliki će bit rezultat sljedećeg akta u BiH ?
"islamski terorizam" Zvornik - 1 (licna osveta) nece da puste video nadzor sa zvukom, valjda im fali tekbir Rajlovac - 2 (narkomancina, licni sukob, svadja) nece da puste video nadzor da vidimo sta se desilo tacno, lazi o pociniocu, lazi o zetu, vojska prica da je momak tu zivio i da je poznati narkoman Mevlid - 0 (polupijana budala) puca po ambasadi, rane ga, bude malo po sudovima, obrije se, puste ga, da je lud a ne placenik on bi uzeo bananu i sa njom gadjao ambasadu.
ja manje vise na svaku novu vijest iz svijeta, regije, zemlje mogu samo reci da cijelo covjecanstvo ode u neku stvar. odem kuci, zagrlim svoje dijete i zahvalim se bogu sto smo zivi zdravi fizicki i sto je vrlo bitno MENTALNO, i sto smo dobili priliku da zivimo, i uzivamo u svakom momentu, jer kako je krenulo neizvjesno je da li nam je to zadnji momenat. ja licno se nikada nesigurnije nisam osjecala na putovanjima, u avionima, pocela sam se osjecati 100% sigurno jedino u svojoj kuci, a 99% sigurno u BiH, a sve manje i manje sigurno sto sam dalje od kuce. Zalosno.