Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ona je bombaaaa.....
pa naravno da je bogata.ko ce meni staviti bombu oko vrata ,kad i ja i sva moja imovina ,ne vrijedimo koliko sama bomba.ha ja.
\"Prepostavlja se...\" A sta je bilo sa poruke koju \"nisu smjeli ortvoriti da ne aktiviraju bombu\"?
Prvi iftara mi!
kod nas nek malo prohoda, ukrali bi joj bombu
Šta vi prigovarate naslovu? Šta je trebalo, napisati tekst i onda u zagradi sitnim slovima \"samo da napomenemo, radi se o djevojci iz dobrostojeće porodice\" da ne bi Sarajlijica koji je jutros odprduckao u 20 god. starom Renaultu 5 na svoj 300 KM plaćeni posao i onda dođe na net liječiti komplekse. NISI INTERESANTAN, NIKOME! DNO SI, OSTANI TU! Izvinjavam se na off-u ali pun mi tuki ovih internet paćenika, sax forum je pravo \"leglo\" ovakve bagre.
vidi
gledaj ti kera specijalca..!! hahaha kako je prejak!
Sta su ti australijsnci kod nas bi joj odmah aktovirali bombu pa ne bi de uahebavali zbog neke bogate .ucke
pa niste napisali kako su rijesili problem.da nisu slucajno odrezali glavu i skinuli tu ogrlicu???
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH svaka cast...kratko i jasno
pa nije saw 3D xD
bombasticna vjest nema sta
zeznuli se nisu postavili remote kontrolu ovako propo plan
eto kokuzi,ona ce opet da uziva u zivotu a vi mozete samo sliniti da joj pridjete zato vas i bole ovakve vijesti.nasi komentatori su u citavoj prici jedino zapamtili kako je ona bogata,kompleksi bijede uvijek rade.