Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, Amarika je protiv Gaddafija, a podrzavaju \'volju naroda\' kojom bi, sve su prilike onda Al Kaida zajahala u fotelju. vrlo logicno, s gadafijem ameri nisu mogli izac na kraj, A Al Kaida je ustvari njihov stari, dobro poznati partner. Sto vrijeme vise odmice sve mi je jasnije da ove \'revolucije\' ustvari jesu velika manipulacija tim narodom, ciju ce cijenu oni i platiti. A ostvarili li se americki plan, nikad vise radnici iz zemalja bivse Jugoslavije nece dobiti priliku da rade u Libiji.
Ne kazem ja da je on sjajan, u stvari niko od nas i ne zna pravu istinu. Samo kazem, kad im dodju stranci (kao i nama) sigurno im nece biti bolje. Na kraju krajeva, zaboli me nek\' rade sta god hoce.
Gadafi katil??? Hahahahahahahahahaha, vidjeće sada Libijci šta je katil, kao i Iračani...
je ucio o Islamu iz velikih domacinskih prirucnika tipa zelena knjiga, crvena knjiga, i informativnih programa tipa znanje imanje te dozvolite da se obratimo. Zuljal te ta petokraka u dupetu Sajo?
Ah da, oprosti, zaboravio sam, Sloveniju su napali vanzemaljci iz kvazara Q6, u Vukovaru su Hrvate klali isto vanzemaljci al iz kvazara Q91, zločine i genocid u BiH su sprovele Humboltove lignje, a Kosovare su klali afrički sub-tropski gnuovi. My mistake, halali...
@ sajo & ssss - pa drugovi, ako ste vi sretni kao robovi i sluge, većina naroda u svijetu to ipak nije. Sramota za Islam, Sajo? Kako to misliš? Sramota je ustati protiv katila kakav je Gaddafi? Gdje si ti prije učio o Islamu, oca ti?
A ZABORAVIO SI HAVERU KOSOVO ZA PATIKE. TRIJUMF SMRDSKOG JUNASTVA.
za@realista, \'\'Smrdi\'\' kako ih ti nazivas nisu nikada u svojoj dugoj istoriji digli ruku za razbijanje svoje zemlje.A ti i tvoji \'\'Mirisni\'\' su na danasnji dan digli sve cetiri u nebesa da izglasaju razbijanje najljepse zemnlje na svijetu koju su i \'\'Smrdi\'\' stvorili a tvoji \'\'Mrdi\'\' i rukama i nogama razorili.
SMRDI MARS U INDIJU. OVO JE BOSNA.
SAJO U postpunosti se slazem s tobom. Sta je falilo iraku kao drzavi, nista naravno. Kaze tiranija, kakva tiranija, sta je onda ovo sad i sta su ameri vec tirani. Gdje dodju naprave pustos, a tamo ko fol demokratija. Ni jedan jedini rat od 1945 godine u svijetu nije poceo bez njihove pomoci. Kamo puste srece da smo i mi bili pametniji pa im pokazali srednji prst, danas bi srecniji bili, GARANT.
U pravu si, samo vi Smrdi ste im u tome itekako pomogli, pa je malo licemjerno da baš ti o tome pišeš ;)
Ispadate glupi i to ne malo nego dobro sa masonima, čifutima, amerikom,...
Ćifuti sve ovo rade mamu im y.eb..e..m trebao ih je Hićo sve pobit ali nije stigao
Ne treba ti veća marioneta od Gadafija.
Ma da nije Mubarak bio poslušan pa su ga srušili. Kako da ne to jest how yes no. Šta ono nije radio po upustvima iz Vašingtona?