Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su psi cijeli svijet bi se digao ali to su ljudi pa još i muslimani...
Tragedija biblijskih razmjera. Zar je ovo zaista bilo potrebno - nema druge riječi osim genocida.
Kada stranci dođu u BiH i krenu nam pričati šta mi treba ovdje da mijenjamo samo im treba pokazati slike iz Gaze i ono što oni MORAJU da zaustave. Dosta je bilo duplih standarda. Katastrofu u Gazi ne pamti historija
ovo je tragedija sto se dešava nemam rijeci
Sutra na CNN i BBC: "Izrael smanjio ugljični otisak na području Gaze za 50% i potaknuo na oporavak biljnog pokrova." Svijet je otišao u onu stvar, nema više normalne demokracije i normalnih ljudskih vrijednosti ni na zapadu, istoku, sjeveru ili jugu.
Eugeničari iz who se sada brinu zbog depopulacije koju vrše isti cionisti koji rukovode who degenericima?! Posaljite im mrna smeće, dokrajčite preživjele!
Žao mi je djece.Oni koji mogu najviše učiniti da se ovo stanje promijeni ne rade ništa.
Da hoce nesto uradit, mogli bi 100%. Ovako muslimanska djeca su u pitanju pa im nije hitno, ni bitno
Nazizam .Fasizam. Holokast.
Čak je i proizraelski HRT objavio ovu vijest.
a demokratski svijet gleda na sve to, i onda dođu ovdje i palamude o ljudskim pravima..
nisu ovo međunarodni odnosi, ovo je sistemsko uništenje jednog naroda odnosno genocid
Gdje si sada Erdogane?
Kakav crni Erdogan od njega nema nista ko ni od ostalih Islamskih zemalja, nego uzdaj se u svoje i razvijaj svoju drzavu maksimalno da danas sutra ni od koga ne zavisis.