Bolnice se trebaju pripremiti
0
Svinjska gripa se širi sa zapada na istok Evrope
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrtnost 10%, ne izmišljajte, nije ni blizu....
Kad bi uveli taj zakon da moramo primati tu vakcinu, vjeruj mi bilo bi mrtvih osoba, bas tih koji su prihvatili taj zakon ;) On\' mi na vlasti i misli ko je ko on, jaci sam bre od pola sveta !!
kakva gripa, vise se bojim sezonske :)) Doduse nisam je ni bolovao vec par godina, samo dobra ishrana, pojacati unos vitamina i kretati se, drzati organizam jakim i nema zime:) A te vakcine su opasnije od gripe, vise se bojim da nece za 10 godina uvsti zakon da je moram primiti ali nece doci do toga valjda:))
\"Za razliku od većine virusa gripe, virus nove gripe uglavnom napada mlađe od 65 godina, a mnoge žrvte su mladi ljudi koji ranije nisu imali značajnih zdravstvenih problema, piše AP.\" sve je receno za koga je kreiran virus
kad je s tog zapada sta dobro doslo?
to je samo dio plana da nam isperu mozak,vijesti koje daju na tebe djeluju ko prozak
virusi ne postoje, to je izmisljotina sa zapada !!!
Bas se neki radujju,ovom talasu gripe!!
nam prodajete onu spiku od prošle godine....zar farmaceutske tvrtke nisu dovoljno zaradile. narode nemojte se bojati...ovo je gripa ista kao i obicna..i dokazano je da je veci procenat smrtnosti od obicne sezonske gripe nego od ove...ova gripa je napravljena samo radi zarade....
Sa Zapada se samo svinjsko i siri