Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Sahbaze. ako je tebi lakse i meni je! Fino je kad covjek moze naci neku utjehu, ako je ima. Nego ti dobro upamti sta ti je tamo neki Kunta Kinte napisao na tamo nekom portalu.
Kunta Kinte nemoj to dvaput reći. Mi vjerujemo u Allaha, a ti u neku staricu što je rekla, a sada se raspada u grobu. U svakom slučaju izjednačavati vjeru sa terorizmom je smiješno i ako su to uradili \"muslimani\" kao što se u medijima naglaba, onda to nema nikakve veze sa islamom. Ili se radi o pogrešnoj interpretaciji islama od tih ljudi ili je u pitanju nešto drugo. Sve ima uostalom i drugu stranu medalje.
Kako je ona starica iz Bugarske predskazala, treci svjetski rat je na pomolu. I upravo kako je i predvidjela, izmedju Indije i Pakistana odnosno izmedju islama(terorista) i ostatka svijeta! Kako je lijepo kad nisi musliman, uh! :-)))
@ Q Q!? Qrca mi se nadudlaj...samo nastavite tako...pa ce Bijlograd (eng. Belgrade) dobiti prefiks Crni... dajte samo MRZI TE ME JOS VISE...MRZI TE ME...ZAKOLJITE ME... Ma jebo VAS, ba....
Draza Mihajlovic je dobIO najvece odlikovanje sto USA moze da dadne stranom gradjaninu..tako da porediti pokret koji se borio protiv KOMUNISTA i USTASA u 2 svjetskom ratu sa ISLAMSKIN TERORISTIMA je isto kao kada vidite REIS CERICA da slavi ZAVNOBIH
.... \" Nisu svi muslimani teroristi, ali skoro svi terorisit su muslimani. pa se pitam šta to oni pronalaze u toj vjeri pa rade ovakve stvari. Mora biti nešto... \" Nisu ni svi srbi cetnici, ali svi cetnici su srbi! PS osudjujem svaku vrstu terorizma, a pogotovo ovakve gnusne! Osudjujem ovaj gnusni cin!
za ango ustasu iznad da da ango skutore zbog osoba kao ti bice vise ovog sranja
Nisu svi muslimani teroristi, ali skoro svi terorisit su muslimani. pa se pitam-šta to oni pronalaze u toj vjeri pa rade ovakve stvari. Mora biti nešto...
Sta mislite, u ime cega ili koga je izvrsen i ovaj teroristicki akt?!