Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svijet ima moralnu obavezu da pomogne narodu japana,a ne da ratuje.mislim da ce uslijediti val protesta i u sad-u
vrshite pritiske na zidove ma-jku vam vasu, u palestini se kao ne desava masakr nad stanovnistvom.... pih
glupi americki narod sa glupim crncem na celu,ako u RS-u nadju naftu vjerovatno ce i neko od politicara ovdje bit diktator i sto da ne i jedna ofanziva \'\'u ime demokratije\'\' ne smiju napast arabiju ili rusiju misevi
na Balkanu i u Ruandi nema nafte,pa smo se mogli klati medjusobno koliko god hocemo,a da americka srca budu na mjestu,a sada je u pitanju nafta,pa se svom silom trude da i tamo zavedu svoju \"americku demokratiju\",pa da im je lakse zabludjivati i krasti taj narod i resurse te drzave!!! Sjetimo se Sadama i njegovih postrojenja sa \"opasnim bioloskim otrovima\"! Ubise covjeka,rasturise im drzavu i sad im je gore nego ikad!!! Tako isto rade i sa nama i sa Gadafijem,a sve to u cilju uspostavljanja \"demokratskih nacela\"! Dobro vas je vise ameri! A Obama je prava \"crna marioneta\"! Sikter crne vrane!!!
Daj Obama počeo si i ti sr-at,nebi ti nikoga spasavao i držao moralne lekcije da Libija nije bogata naftom,tu je kraj priče,jeste trenutni saveznici BiH ali se neke stvari moraju priznati.
da nemate kakve koristi,nebih se ni pomakeli,sutite mrake jedne.
DEMOKRATEEE HOCE DA NAS ZABRANEEE, DA BI USLI U EVROPU, HAPSE DECU SRBIJE !!!! GROBARI OBJASNILI !
Smrdine, ja sam mislio da vi ne podrzajete Amere ?? Go America !! Go Obama !!
Obama kako te nije stid,ti govoris o moralu,imate li vi ikakvog morala u Iraku i Afganistanu...Kao sto neko rece,oni imaju naftu,jer da si toliki moralista vec bi napao Sjevernu Koreju ali problem je sto oni nemaju nista.................
u pravu si - zemlja tamo onih ima naftu a ruanda i bih nemaju.