Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...zadrigli kamilari "u punom sjaju" svoje hipokrizije. jahte, vile i kurve po monaku i smrtna kazna zbog "napuštanja islama". al dok su u američkom šupku, more im se.
moj commie_ nekad imas mudrih i na mjestu komentara a nekad vala useres i sefa i stanicu...de malo dublje zaviri i sustinski pogledaj problem....sto...kako...zasto...nemoj biti kao vecina ovih moroncica ovdje....
...dobro moj joe, ko radi taj i griješi...mislim da je, ipak, neosporno da su "čuvari svetih islamskih mjesta" najobičnija banda drumskih razbojnika. nekako mi one njihove oblaporne njuške, napola spuštenih kapaka i podvoljaka do zuba, ne asociraju ni na šta drugo do na prebogate, raznoraznim užicima do korijena istrule spodobe. od takvih nije dobroga očekivat nikad bilo.
I sad Saudijska Arabija treba da Siriji, Rusiji i ostatku svijeta drži predavanja o ljudskim pravima, fujjj xD
Ovaj isti glumac Aleksandar Seksan onaj djodo mova iz lzn..
Njega izraelsko-američke sluge osudjuju jer je Palestinac, a ne što je ateista. Saudiju treba uništiti kao državu, a kraljevsku familiju i njihov kler sve na kolac nabiti.
Zalim ljude koji se tamo radjaju
kakva poezija i sranja ba...sto ne ide braniti Palestinu i svoj narod a ne dangubit i srat sa nekom poeziom po tudzim zemljama....znao je u sta se upusta...nije mi ga zao ni sekunde
pa sto ga evropa i zapad nisu prihvatili i sto tamo nije otisao pa svoja sranja sirio....zar ste vi toliko utuceni u mozak,zar ima pravde i demokratije u evropi osim za bogatase,zar ima pravde i demokratije na zapadu....ima malo morgen...da se sudi i radi po islamu kako ga je praktikovao Poslanik Muhammed svijet nikad nebi bio ovako izopacen....zato svako nek cisti svoju avliju...i ne serite previse po portalima,svi ste pametni i svi sve znate a eksera ne znate zakovati u bukovinu
"Da se sudi i radi po islamu kako ga je praktikovao Poslanik Muhammed svijet nikad nebi bio ovako izopacen". Ne treba nam ni taj vjerski primitivizam.
@amir.hadzic.75436 kad si strucnjak mozes li mi molim te pojasniti po cemu je to primitivizam....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
To su ti cijenjeni američki saveznici, slobodna i demokratska država, za razliku od prijeratne Libije, Iraka, Sirije... ha ha
gdje je BiH PEN u ovome? sramota.
Najgori su oni na forumima i komentarima koji opravdavaju Saudijske poteze povlačeći paralelu za Zapadom, govoreći da su Zapadne zemlje demokratske pa je onda začuđujuće što imaju zakone zbog kojih se hapsi i zatvara, dok je u Saudiji zakoni i stili života tako ustaljeni da ih se treba poštovati !