Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Hare nice coment :D:D A mogu nam oguliti i kozu :P
Ovo bi mogao biti znak da se blizi kraj besmislenoj filozofiji takozvanog \"modernog\" kapitalizma. U to ime trebalo bi da se nabaci i osmjeh. S druge strane nazalost stvaraju se preduvjeti za destabilizaciju svijeta i ne bih se cudio otvaranju novih ratnih poprista iza paravana \"borbe za ljudska prava i ostala s..nja)
što bi Horace Andy rekao: Money Money Money Root Of All Evil !!!
mamu vam bogatasku... propali dabogda vi ste sve i napravili nebili milijardama nasopali svoje guzove...
ovo se i jeste napravilo da se kinezu dohaka i privreda uspori. bez obzira sto im privreda trenutno raste, proizvode koje sad prave, za nekoliko mjeseci nece niko kupovati i onda ce prnuti u fenjer.
MMF, Svjetska banka - glavni kreatori zla.
Kod nas isto, ne mozes golog skinuti